h2645 default coded by mplayer

For help and support with issues specific to Mac OS X
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

h2645 default coded by mplayer

Postby Turtlegsr » Thu May 14, 2009 8:36 am

Hi guys.....

yesterday i post a topic about a/v sync problem.....no answer..... :-(

I run more test and discovery that if on mu PS3 i disable option decode h264 default with mplayer or somethink similar...sorry i don't remember....

video and audio are in sync but video is not good, i have many continue short video freeze...sorry i don't know how to write in english.

With this option enable, video is perfect but audio and video are not in sync

Some suggestion!?!?!?!?

please help me!!!!!
Turtlegsr
 
Posts: 23
Joined: Mon Apr 20, 2009 10:16 am

Re: h2645 default coded by mplayer

Postby pmos69 » Thu May 14, 2009 4:51 pm

Try changing the "A/V Sync alternate method" setting.
pmos69
 
Posts: 147
Joined: Mon Jan 19, 2009 3:37 pm

Re: h2645 default coded by mplayer

Postby Turtlegsr » Fri May 15, 2009 12:34 pm

pmos69 wrote:Try changing the "A/V Sync alternate method" setting.


Already try ..... i try many combination between many sync option...but nothing....

But i found that this sync issue is only for mkv video.
All other video, create from handbrake using AppleTV profile and played from ps3ms are all in sync......

Maybe some bugs in tsMuxer o mencoder on MAC ?

Which test can i do?

Thanks
Marco
Turtlegsr
 
Posts: 23
Joined: Mon Apr 20, 2009 10:16 am


Return to Mac OS X Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests