How much memory you need for Ps3 MS?.

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

How much memory you need for Ps3 MS?.

Postby zalliehoem » Sun Apr 26, 2009 6:08 pm

Hello,
I can't find the specs about 'How Much memory you need for the Ps3 Media Server" to run smooth i have now 4 gb memory in my system.
I would like to go to 8 gb but i'm running Windows Xp Pro 32 bits version and therefore is it useless to have now 8gb.Only 64 bit Windows you can
have 8gb memory.
Sometimes i got trouble with movie's (mkv)that the server is shutting down (quit)and also the computer is than restarting him self?.
Here are some info about my pc, Processor=dual core 2.83 ghz. 4 Cores - 4 gb memory
Is the Transcode Buffer (400 mb /600 mb) is that linkt to the intern memory of the computer perhaps?.
William.
zalliehoem
 
Posts: 14
Joined: Tue Apr 21, 2009 6:11 pm

Re: How much memory you need for Ps3 MS?.

Postby zomgheals » Mon Apr 27, 2009 9:57 am

i have 4gb 32 bit (only 3.25gb used)
3.0 c2d

works completely fine with 720p via wireless,

dont own any 1080p so i cannot say about that.

I can stream 720p and play games with a bit of lag in the game.
zomgheals
 
Posts: 70
Joined: Fri Feb 27, 2009 11:56 am

Re: How much memory you need for Ps3 MS?.

Postby undead1512 » Mon Apr 27, 2009 11:37 am

I' ve only got 2Gb and everything runs smoothly (Windows XP). I guess it depends on the amount of other stuff running simulaneously with PMS.
undead1512
 
Posts: 16
Joined: Thu Feb 05, 2009 10:51 pm

Re: How much memory you need for Ps3 MS?.

Postby Yer Auld Da » Mon Apr 27, 2009 5:23 pm

i have vista home premium, 2gb ram and a piddly 2.8 p4 and it runs no problem with 720's, havent tried 1080p's
Yer Auld Da
 
Posts: 5
Joined: Mon Apr 27, 2009 5:11 pm

Re: How much memory you need for Ps3 MS?.

Postby zalliehoem » Mon Apr 27, 2009 6:54 pm

Ok thanks,
Some pictures are playing very good here in 1080p (my tv is hd ready 1080i x 1920)a use mencoder to recode de mkv files my network is cabled 100mbps.
Sometimes not all movie in mkv wil not play good Ps3 MS stops than the server is than shutting down (chrashing).I down no why that is?,also my pc wil than restart himself?.
I'm stil on the experimental face with this server for the Ps3.
William.
zalliehoem
 
Posts: 14
Joined: Tue Apr 21, 2009 6:11 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 22 guests