Media Server Error: HTTP (500)

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Media Server Error: HTTP (500)

Postby excelfreak » Sun Sep 22, 2013 10:06 pm

Hi all,

PMS was working fine for a long time, but recently (I can't pinpoint the moment) it started acting up. I keep getting the Media Server Error: An HTTP error (500) has occurred, regardless of what file I try to play. (avi, mkv, mp4 etc.)

I installed latest java and uninstalled and then reinstalled the latest version of PMS several times (Run as administrator). I have tried to find the issue on this board but in all honesty - most of it is over my head - I am not an computer freak.

Below is my log. My PS3 is plugged into a router, where my computer is also plugged in via cables, e.g. not WiFi.

I would appreciate if someone could help me out - I can't watch anything right now.


<iframe src="http://pastebin.com/embed_iframe.php?i=h0UzMuxx" style="border:none;width:100%"></iframe>

http://pastebin.com/embed_iframe.php?i=h0UzMuxx

<script src="http://pastebin.com/embed_js.php?i=h0UzMuxx"></script>
excelfreak
 
Posts: 1
Joined: Sun Sep 22, 2013 9:50 pm

Re: Media Server Error: HTTP (500)

Postby jimfrank » Thu Feb 27, 2014 8:33 pm

For me the latest java was actually the problem. Restore the system to a point in time before you accepted the java update and the problem should be solved.
jimfrank
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 27, 2014 8:17 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests