Adding New Renderer

Discuss issues related to PS3 Media Server development (only for programmers)

Adding New Renderer

Postby ugo-h » Mon Nov 18, 2013 3:11 am

Hi!

I have a Lacie Lacinema MiniHD which have the same User-Agent as the WD TV Live, so when i add my .conf file to the src/main/external-resources/renderers, while compiling, I get the next error:

Code: Select all
Failed tests:
  RendererConfigurationTest.testKnownHeaders:146->testHeader:219 Expected renderer "WD TV Live", instead renderer "LaCinema" was returned for header "User-Agent: INTEL_NMPR/2.1 DLNADOC/1.50 Intel MicroStack/1.0.1423" expected:<[WD TV Live]> but was:<[LaCinema]>


Can anyone tell me what am I doing wrong or how can I get any additional value from the Lacinema to get both differenced?

Thanks in advance.
ugo-h
 
Posts: 10
Joined: Fri Jun 25, 2010 7:29 pm

Re: Adding New Renderer

Postby Raptor399 » Tue Nov 19, 2013 7:57 pm

You introduced a new renderer.conf and the unit test that checks the sanity of the (default) render.confs does not get the result it expected.
You can outcomment the "testKnownHeaders()" method in "RendererConfigurationTest.java" and avoid running the test.
Raptor399
Project Member
 
Posts: 1916
Joined: Thu Mar 10, 2011 12:06 am

Re: Adding New Renderer

Postby ugo-h » Tue Nov 19, 2013 10:58 pm

Done!! :-)

Thank you very much!
ugo-h
 
Posts: 10
Joined: Fri Jun 25, 2010 7:29 pm


Return to Developers

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 2 guests