PMS doesn't connect.

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

PMS doesn't connect.

Postby johny » Fri Jul 12, 2013 12:10 am

Hello,

I have some problems with Ps3 Media Server. It just don't want to connect, if i try so it will hang on the render logo or i get an error with a big cross.
So I really want to know if anyone could help me out whit this, i've read every thread on multiple forums about this problem but they just didn't help me out.
And I don't think it is a problem with the settings on my pc or on my playstation 3, because my ps3 does connect whit Windows Media Player 11. But WMP is not what I am looking for.

The strange part is that I used PMS like 8 months ago and it worked fine I ieven could play mkv files, but i don't know what went wrong now.
I just updated the software and it's still not working.
I anyone could help me out i would really appreciate it!

And i also tried Universal media streaming, but that also didn't work.
I get an error and this is what I see in the log.
Code: Select all
07-12 01:35:25  Using forced address MY ip adress
07-12 01:35:25  Created socket: /MY IP ADRESS:5001
07-12 01:35:25  error during restart :Address already in use: bind
java.net.BindException: Address already in use: bind
   at sun.nio.ch.Net.bind0(Native Method) ~[na:1.7.0_25]
   at sun.nio.ch.Net.bind(Unknown Source) ~[na:1.7.0_25]
   at sun.nio.ch.Net.bind(Unknown Source) ~[na:1.7.0_25]
   at sun.nio.ch.ServerSocketChannelImpl.bind(Unknown Source) ~[na:1.7.0_25]
   at sun.nio.ch.ServerSocketAdaptor.bind(Unknown Source) ~[na:1.7.0_25]
   at sun.nio.ch.ServerSocketAdaptor.bind(Unknown Source) ~[na:1.7.0_25]
   at net.pms.network.HTTPServer.start(HTTPServer.java:137) ~[ums.jar:2.5.0]
   at net.pms.PMS$5.run(PMS.java:710) ~[ums.jar:2.5.0]
   at net.pms.util.TaskRunner$2.run(TaskRunner.java:106) ~[ums.jar:2.5.0]
   at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source) ~[na:1.7.0_25]
   at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source) ~[na:1.7.0_25]
   at java.lang.Thread.run(Unknown Source) ~[na:1.7.0_25]
johny
 
Posts: 2
Joined: Thu Jul 11, 2013 11:58 pm

Re: PMS doesn't connect.

Postby Raptor399 » Fri Jul 12, 2013 7:18 am

Raptor399
Project Member
 
Posts: 1916
Joined: Thu Mar 10, 2011 12:06 am

Re: PMS doesn't connect.

Postby johny » Fri Jul 12, 2013 5:06 pm

The faqs did help for a few seconds.
I tried to connect to an other port and finally pms appeared on my ps3, but when I clciked on it i got a prtocol error 2104 on my ps3.
So i tried to restar pms, but now it doesn't want to connect anymore. It's really really strange because the settings are exactly the same as 5 minutes before when it did work.

Anyone? :(

Code: Select all
INFO  2013-07-12 17:57:14.965 [background-task-0-restart(0)] Sending BYEBYE...
INFO  2013-07-12 17:57:15.119 [background-task-0-restart(0)] Stopping server on host my ip and port 49591...
INFO  2013-07-12 17:57:16.120 [background-task-0-restart(0)] Using forced address my ip
INFO  2013-07-12 17:57:16.120 [background-task-0-restart(0)] Created socket: /my ip:5001
INFO  2013-07-12 17:57:16.128 [HTTP Server] Starting DLNA Server on host my ip and port 5001...
johny
 
Posts: 2
Joined: Thu Jul 11, 2013 11:58 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 17 guests