.MKV no longer playing

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

.MKV no longer playing

Postby xilibrius » Tue Jun 11, 2013 12:33 am

It was working fine the week before but now all of a sudden anything MKV the screen goes black and it does nothing for a while then i get the message

This content cannot be played.
(800288E1)

These are videos that worked fine a few weeks before.

Thinking maybe it was something with my version of PMS i updated it and i even just updated my CCCP thinking maybe it was a codec issue but none of those have restored playback on .mkvs for me
.avi will stream just fine but for some reason. .mp4s seem to work still too but have a longer load up then they used to.

Any idea how i can get things back up and running?
xilibrius
 
Posts: 9
Joined: Tue Jan 15, 2013 5:00 am

Re: .MKV no longer playing

Postby xilibrius » Thu Jun 13, 2013 8:58 pm

I've continued trying everything I can think of to try to restore playback on my MKVs to no avail. ps3 media servers program says that its servering the video but for whatever reason i get the same error code after about 10-15 seconds on the ps3 please help! I'd rather not have to use plex for my MKVs
xilibrius
 
Posts: 9
Joined: Tue Jan 15, 2013 5:00 am

Re: .MKV no longer playing

Postby mazey » Fri Jun 14, 2013 2:53 am

you can try resetting ure settings to default settings by deleting pms.conf in "c:\programdata\pms" folder.

you can also try upgrading mencoder to the latest version link below, just extract and copy the files to "c:\program files (x86)\ps3 media server\win32" folder
http://www.spirton.com/mplayer-mencoder-subjunk-build/

if you still have issues please post a debug.log up so we can see whats going on.
PMS 1.90.2 Snapshot - Intel Celeron G1840 2.8Ghz / Asus Z97m-plus / Corsair Vengeance 8GB / Windows 8.1 Pro (64 bit)
mazey
 
Posts: 775
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am

Re: .MKV no longer playing

Postby xilibrius » Fri Jun 14, 2013 9:25 am

I did what you suggested but still no luck here's the debug log.

http://www.mediafire.com/?4p03nsimapeoaa8
xilibrius
 
Posts: 9
Joined: Tue Jan 15, 2013 5:00 am

Re: .MKV no longer playing

Postby xilibrius » Sun Jun 23, 2013 4:23 am

bump
xilibrius
 
Posts: 9
Joined: Tue Jan 15, 2013 5:00 am

Re: .MKV no longer playing

Postby exxcaliber2k » Mon Jun 24, 2013 9:53 pm

Anyone have any luck with this, I am having the same exact issue.

thanks,
exxcaliber2k
 
Posts: 2
Joined: Mon Jun 24, 2013 9:51 pm

Re: .MKV no longer playing

Postby xilibrius » Wed Jul 03, 2013 8:46 am

bump
xilibrius
 
Posts: 9
Joined: Tue Jan 15, 2013 5:00 am

Re: .MKV no longer playing

Postby ShinShenLong » Thu Jul 04, 2013 2:04 pm

Same for me but with Tsmuxer since latest builds , official and Snapshot and with the updated Mencoder , Codecs and Java.
ShinShenLong
 
Posts: 4
Joined: Mon May 07, 2012 6:21 pm

Re: .MKV no longer playing

Postby Cloud » Mon Jul 08, 2013 9:15 pm

I'm having the same issue
Cloud
 
Posts: 2
Joined: Mon Jul 08, 2013 8:57 pm

Re: .MKV no longer playing

Postby kooby » Tue Jul 09, 2013 2:45 am

Same problem here too.
kooby
 
Posts: 5
Joined: Fri Dec 24, 2010 7:23 am

Next

Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 19 guests