Snapshot Build Discussion

Download and discuss official beta builds here

Re: Snapshot build crashing for me

Postby wexford » Wed Apr 03, 2013 11:13 am

Still crashing here - Build PS3 Media Server (02-Apr-2013 08:21:13)
I'll keep checking back :-)

Edit - not sure which timezones are which here, I might still be using the non-reverted build?
wexford
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 01, 2013 10:10 am

Re: Snapshot build crashing for me

Postby chocolateboy » Tue Jun 04, 2013 5:04 pm

wexford wrote:Still crashing here


This should be fixed.
chocolateboy
Project Member
 
Posts: 2577
Joined: Wed Sep 16, 2009 10:05 am

Re: Snapshot Build Discussion

Postby mazey » Thu Jun 06, 2013 9:21 am

just a heads up having issues compiling the latest snapshot getting this

Code: Select all
Tests run: 18, Failures: 1, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 0.121 sec <<< F
AILURE!
testShiftSubtitlesTimingWithUtfConversion_doNotConvertUtf8_withoutTimeShift(net.
pms.formats.v2.SubtitleUtilsTest)  Time elapsed: 44 sec  <<< FAILURE!
java.lang.AssertionError: file:<C:\Users\xxxx\AppData\Local\Temp\junit7775226867
035628185\subutils\russian-utf8-without-bom1370506686481.tmp> and file:<U:\PMS S
vn Builder\ps3mediaserver\target\test-classes\net\pms\util\russian-utf8-without-
bom.srt> do not have same contents:
line:<2>, expected:<'ð?ð© Ðäð©ð│ð░ Ð?ðÁð▒ðÁ.'> but was:<'├?´┐¢├?┬© ├æÔÇ×├?┬©├?┬│
├?┬░ ├æ´┐¢├?┬Á├?┬▒├?┬Á.'>
line:<6>, expected:<'ð» Ð?ð╝ð¥ÐéÐÇÐÄ, Ðâ ð▓ð░Ð? ð▒ðÁÐ?ð┐ÐÇð¥ð▓ð¥ð┤ð¢Ðïð╣ ðöÐ?ð▓ð
¥ð╗Ðé.'> but was:<'├?┬» ├æ´┐¢├?┬╝├?┬¥├æÔÇÜ├æÔé¼├æ┼¢, ├æãÆ ├?┬▓├?┬░├æ´┐¢ ├?┬▒├?┬Á
├æ´┐¢├?┬┐├æÔé¼├?┬¥├?┬▓├?┬¥├?┬┤├?┬¢├æÔÇ╣├?┬╣ ├?ÔÇ?├æ´┐¢├?┬▓├?┬¥├?┬╗├æÔÇÜ.'>
line:<10>, expected:<'ðôð▓ð¥ðÀð┤ðÁðÀð░ð▒ð©ð▓ð░ÐéðÁð╗Ðî, ðöÐ?ð▓ð¥ð╗Ðé 410.'> but
was:<'├?ÔÇ£├?┬▓├?┬¥├?┬À├?┬┤├?┬Á├?┬À├?┬░├?┬▒├?┬©├?┬▓├?┬░├æÔÇÜ├?┬Á├?┬╗├æ┼Æ, ├?ÔÇ?├
æ´┐¢├?┬▓├?┬¥├?┬╗├æÔÇÜ 410.'>
line:<14>, expected:<'ðöð░. ðæðÁð┤ð░ ð▓ Ðéð¥ð╝, ÐçÐéð¥ ð▓ð¥ðÀð©ÐêÐî'> but was:<'
├?ÔÇ?├?┬░. ├?ÔÇÿ├?┬Á├?┬┤├?┬░ ├?┬▓ ├æÔÇÜ├?┬¥├?┬╝, ├æÔÇí├æÔÇÜ├?┬¥ ├?┬▓├?┬¥├?┬À├?┬©
шь'>


goes on for quite abit like that and then fails to build at the end.

Code: Select all
Results :

Failed tests:   testShiftSubtitlesTimingWithUtfConversion_doNotConvertUtf8_witho
utTimeShift(net.pms.formats.v2.SubtitleUtilsTest): file:<C:\Users\xxxx\AppData\L
ocal\Temp\junit4128389101054384174\subutils\russian-utf8-without-bom137050709805
3.tmp> and file:<U:\PMS Svn Builder\ps3mediaserver\target\test-classes\net\pms\u
(..)russian-utf8-without-bom.srt> do not have same contents:

Tests run: 134, Failures: 1, Errors: 0, Skipped: 0


using the pms svn builder. never had issues compiling till after june 3 commits.
PMS 1.90.2 SNAPSHOT - HP Proliant Microserver N54L 2.2Ghz - Windows Home Server 2011 (64bit) 8GB - Bravia KDL55HX750
mazey
 
Posts: 767
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am

Re: Snapshot Build Discussion

Postby Raptor399 » Thu Jun 06, 2013 6:58 pm

Confirmed, thanks.
I'll see if I can find the culprit.
Raptor399
Project Member
 
Posts: 1916
Joined: Thu Mar 10, 2011 12:06 am

Re: Snapshot Build Discussion

Postby Raptor399 » Thu Jun 06, 2013 8:19 pm

Found the problem, but no solution yet.

As a workaround, you can outcomment the offending line in "src/test/java/net/pms/formats/v2/SubtitleUtilsTest.java" and PMS will build again.
Raptor399
Project Member
 
Posts: 1916
Joined: Thu Mar 10, 2011 12:06 am

Re: Snapshot Build Discussion

Postby mazey » Sun Jun 09, 2013 9:34 am

thanks, just using the jenkins version running.

bit of feedback for 1.90, I had to delete my pms.conf and reconfigure for this since alot of the values changed. looks and runs good, nice automatic transcode option for people who wanna use it although i still use 1-1-1 manual settings for transcode they've run great for years i can do 720p transcodes with a weakish cpu on my server though i have to select sterio if the audio needs transcoding also (dts tracks) because that would use alot of cpu in itself for no reason as i dont have surround speakers anyway. whoever changed the video icon (i have generate thumbnails off) wish they used a less bright one i gotten used to the darkish icon before now its bright white lol. also not sure why the debug log has to spam default false set true for like every option you change. the one thing id love to see is the ability to check the debug log from the html console though.
PMS 1.90.2 SNAPSHOT - HP Proliant Microserver N54L 2.2Ghz - Windows Home Server 2011 (64bit) 8GB - Bravia KDL55HX750
mazey
 
Posts: 767
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am

Re: Snapshot Build Discussion

Postby chocolateboy » Sun Jun 09, 2013 2:15 pm

mazey wrote:not sure why the debug log has to spam default false set true for like every option you change.


The debug.log is for the benefit of developers diagnosing problems. It is not intended to be light reading for end users.
chocolateboy
Project Member
 
Posts: 2577
Joined: Wed Sep 16, 2009 10:05 am

Re: Snapshot Build Discussion

Postby mazey » Sun Jun 09, 2013 10:57 pm

chocolateboy wrote:
mazey wrote:not sure why the debug log has to spam default false set true for like every option you change.


The debug.log is for the benefit of developers diagnosing problems. It is not intended to be light reading for end users.


never thought about it like that, lol i usually diagnose my own problems so i am frequently loading up the debug.log, all good seems like a good idea actually should of given it more thought before i posted lol.
PMS 1.90.2 SNAPSHOT - HP Proliant Microserver N54L 2.2Ghz - Windows Home Server 2011 (64bit) 8GB - Bravia KDL55HX750
mazey
 
Posts: 767
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am

Re: Snapshot Build Discussion

Postby leroy » Tue Jun 11, 2013 8:49 pm

It seems that support for DVD ISO/ VIDEO_TS is broken with latest Snapshot Build.
I used 1.82.0 as base instal, and copied pms-1.90.0-SNAPSHOT-jar-with-dependencies.jar

Next error is reported in debug.log when opening this kind of media:

java.lang.StackOverflowError: null
at net.pms.dlna.DLNAResource.getDefaultRenderer(DLNAResource.java:2408) ~[pms.jar:1.90.0-SNAPSHOT]
at net.pms.dlna.DLNAResource.getDisplayName(DLNAResource.java:952) ~[pms.jar:1.90.0-SNAPSHOT]
at net.pms.dlna.DVDISOFile.getDisplayName(DVDISOFile.java:126) ~[pms.jar:1.90.0-SNAPSHOT]
at net.pms.dlna.DVDISOFile.getDisplayName(DVDISOFile.java:118) ~[pms.jar:1.90.0-SNAPSHOT]

debug.log: http://pastebin.com/AF4Nsscj
leroy
 
Posts: 141
Joined: Sat Sep 24, 2011 11:55 am
Location: Netherlands

Re: Snapshot Build Discussion

Postby chocolateboy » Tue Jun 11, 2013 9:54 pm

leroy wrote:It seems that support for DVD ISO/ VIDEO_TS is broken with latest Snapshot Build.


Thanks. I'll take a look.
chocolateboy
Project Member
 
Posts: 2577
Joined: Wed Sep 16, 2009 10:05 am

PreviousNext

Return to Beta Builds

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests