Problem with PS3 4.40 update

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Problem with PS3 4.40 update

Postby ages » Fri Mar 22, 2013 3:20 pm

Hi,

Yesterday I updated the PS3 to latest update (4.40) and from that moment I was unable to watch video content (mkv, avi); I am able to browse the folders and see the movie titles, but when I select a movie, then a "http protocol error 500" appears always on the TV screen. The music formats (mp3, wav) are played ok.

I have:
- Windows 8 Professional Edition
- Java, PMS latest versions

Everything was working ok before 4.40 update.

Please, do you have any clues about this error?

Thanks in advance for your help and support.
ages

Posts: 1
Joined: Fri Mar 22, 2013 2:57 pm
ages
 
Posts: 3
Joined: Fri Mar 22, 2013 2:57 pm

Re: Problem with PS3 4.40 update

Postby ages » Fri Mar 22, 2013 8:05 pm

Hi, just for your information, reinstalling PMS solved the issue.
ages
 
Posts: 3
Joined: Fri Mar 22, 2013 2:57 pm

Re: Problem with PS3 4.40 update

Postby rball » Sat Mar 23, 2013 9:10 pm

I updated to 4.40 today and video playback from PMS is not good. Music works, Re-installed PMS and it didn't change a thing.
rball
 
Posts: 2
Joined: Sat Mar 23, 2013 9:04 pm

Re: Problem with PS3 4.40 update

Postby rball » Sat Mar 23, 2013 9:32 pm

OK Newbie mistake - I spoke too soon. I had 2 versions of the file and was trying to play the "wrong" one. Sorry IT works fine.
rball
 
Posts: 2
Joined: Sat Mar 23, 2013 9:04 pm

Re: Problem with PS3 4.40 update

Postby ages » Mon Mar 25, 2013 4:11 pm

The problem has repeated a second time. The reinstallation, again, solved the issue.
ages
 
Posts: 3
Joined: Fri Mar 22, 2013 2:57 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 17 guests