mkv studdering issue reproduced

For help and support with issues specific to Linux/Unix
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

mkv studdering issue reproduced

Postby CimmerianX » Thu Feb 28, 2013 9:50 pm

I had an issue with studdering MKV playback after i setup a new system with pms-1.72.0.

After running through various config changes (setting bandwidth limits, specifying max buffer), I simply tried the previous version 1.70.0 and the studdering stopped instantly.

I tried this on another host and found the same results. 1.72 would studder mkvs and the 1.70 would not.

I used the same config in all attempts:
Code: Select all
# Default: empty, which means PMS will automatically pick port 5001.
port =
thumbnails = true
thumbnail_seek_pos = 300
mencoder_ass = true
folders = /mnt/media/tv,/mnt/media/movies,/mnt/media/music
hide_videosettings = true
hide_enginenames = true
audiochannels = 6
image_thumbnails = true
mencoder_fontconfig = true
mencoder_ass_defaultstyle = true


I ran a diff on the 2 PS3.conf files in each versions renderers dir and there were no differences other than commented items.

Is there something fundamental I am missing from the 1.72 setup to support better mkv playback?
CimmerianX
 
Posts: 2
Joined: Fri Dec 28, 2012 5:24 pm

Re: mkv studdering issue reproduced

Postby meskibob » Thu Feb 28, 2013 10:02 pm

The auto remux feature was removed - viewtopic.php?f=4&t=15785
Select tsMuxeR from the #Transcode# folder.
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4784
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm


Return to Linux/Unix Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests