SRT subtitles cause "Content cannot be played" message.

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Re: SRT subtitles cause "Content cannot be played" message.

Postby starterz » Sat Jan 12, 2013 10:21 pm

Can please someone with enough expertise look at this? The TV natively supports only USB subtitles, and they really look plain awful.

Thanks in advance.
starterz
 
Posts: 9
Joined: Sun Jan 06, 2013 10:41 pm

Re: SRT subtitles cause "Content cannot be played" message.

Postby fonzerelle » Thu Feb 14, 2013 3:54 am

I have the same issue. Bumping this up. Starterz, any luck?
fonzerelle
 
Posts: 2
Joined: Thu Feb 14, 2013 3:43 am

Re: SRT subtitles cause "Content cannot be played" message.

Postby starterz » Thu Feb 14, 2013 9:03 am

I believe I solved it by deleting the Mencoder font cache folder and let the font cache be recreated. But I cannot be sure, since I switched to UMS in the meantime.
starterz
 
Posts: 9
Joined: Sun Jan 06, 2013 10:41 pm

Re: SRT subtitles cause "Content cannot be played" message.

Postby ExSport » Fri Feb 15, 2013 9:04 am

Already I mentioned it somewhere in forum that in most cases this problem is due to incompatible font cache which have to be deleted manually. So you are right that font cache should be the culprit.
It applies to both, UMS and PMS together.
ExSport
 
Posts: 2161
Joined: Mon Jan 19, 2009 5:40 pm

Re: SRT subtitles cause "Content cannot be played" message.

Postby Stomans » Fri Feb 15, 2013 7:02 pm

Where is the font cache. Sorry but I can't find it anywhere. Thanks... (Windows 7)
Stomans
 
Posts: 10
Joined: Mon Sep 03, 2012 8:38 am

Re: SRT subtitles cause "Content cannot be played" message.

Postby ExSport » Fri Feb 15, 2013 7:18 pm

it depends....use the Google
ExSport
 
Posts: 2161
Joined: Mon Jan 19, 2009 5:40 pm

Re: SRT subtitles cause "Content cannot be played" message.

Postby Stomans » Fri Feb 15, 2013 7:27 pm

I have Googled. Still don't know which font cache to delete. Any help would be appreciated.
Stomans
 
Posts: 10
Joined: Mon Sep 03, 2012 8:38 am

Re: SRT subtitles cause "Content cannot be played" message.

Postby ExSport » Fri Feb 15, 2013 8:07 pm

In my case it is here:
Code: Select all
c:\Users\myusername\AppData\Local\Temp\fontconfig\cache\d031bbba323fd9e5b47e0ee5a0353f11-le32d8.cache-3

In short, try to search for "*.cache-3" files. If you will find it, delete it and start PMS again.
Maybe it will fix you your problem, maybe not...
ExSport
 
Posts: 2161
Joined: Mon Jan 19, 2009 5:40 pm

Re: SRT subtitles cause "Content cannot be played" message.

Postby Stomans » Sat Feb 16, 2013 1:28 pm

Thanks ExSport! That fixed it for me. Much appreciated.
Stomans
 
Posts: 10
Joined: Mon Sep 03, 2012 8:38 am

Previous

Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 13 guests