PS3 MS to Sony EX650

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

PS3 MS to Sony EX650

Postby clapton » Mon Dec 24, 2012 10:46 pm

I managed to play some movies but it stutters a lot and after some time I get this message: Cannot access the server. Please check the server settings.
before I found about this media server I used Serviio. everything is smooth and movies played great (forwarding and rewinding is fast and responsive), but that server doesnt play subtitles so its practitaly unusable for me.

TV is connected to the router via LAN cable.

thanks
Last edited by clapton on Tue Jan 29, 2013 1:22 am, edited 1 time in total.
clapton
 
Posts: 7
Joined: Mon Dec 24, 2012 3:25 am

Re: PS3 MC to Sony EX650

Postby mazey » Tue Dec 25, 2012 2:32 am

Code: Select all
#----------------------------------------------------------------------------
# Profile for Sony Bravia EX620 series.
# See PS3.conf for a description of all possible configuration options.
#

RendererName = Sony Bravia EX620
RendererIcon = braviaex.png

#UserAgentSearch =
UserAgentAdditionalHeader = X-AV-Client-Info
UserAgentAdditionalHeaderSearch = (BRAVIA KDL.+EX620)

Video = true
Audio = true
Image = true

SeekByTime = true
DLNALocalizationRequired = true
MediaInfo = false
CreateDLNATreeFaster = true

TranscodeVideo = MPEGPSAC3
TranscodeAudio = WAV
DefaultVBVBufSize = false
MuxH264ToMpegTS = true
MuxDTSToMpeg = false
WrapDTSIntoPCM = false
MuxLPCMToMpeg = true
MaxVideoBitrateMbps = 0
MaxVideoWidth = 1920
MaxVideoHeight = 1080
H264Level41Limited = true
TranscodeAudioTo441kHz = false
TranscodeFastStart = false
TranscodedVideoFileSize = -1

MimeTypesChanges = video/avi=video/x-divx
TranscodeExtensions = mkv,avi,divx,ogv,3gp,3g2,rm,rmvb,mov,flv,mvc
StreamExtensions =mpg,mpe,mpeg,m2t,m2ts,mts,mp4,asf,wmv

ForceJPGThumbnails = false
ChunkedTransfer = false
CustomMencoderQualitySettings =
CustomMencoderOptions =
SubtitleHttpHeader =

AutoExifRotate = true

Supported = f:mpegps|mpegts   v:mpeg1|mpeg2|mp4|h264   a:ac3|lpcm|aac|mpa         m:video/mpeg
Supported = f:mp4             v:mp4|h264               a:ac3|aac                  m:video/mp4
Supported = f:wmv             v:wmv|vc1                a:wma                n:2   m:video/x-ms-wmv

Supported = f:wav                                                           n:2   m:audio/wav        s:48000
Supported = f:mp3                                                           n:2   m:audio/mpeg
Supported = f:wma                                                           n:2   m:audio/x-ms-wma
Supported = f:atrac                                                         n:2   m:audio/x-oma

Supported = f:jpg                                                                 m:image/jpeg
Supported = f:png                                                                 m:image/png


just replace the text in braviaex.conf with that.
PMS 1.90.2 Snapshot - Intel Celeron G1840 2.8Ghz / Asus Z97m-plus / Corsair Vengeance 8GB / Windows 8.1 Pro (64 bit)
mazey
 
Posts: 783
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am

Re: PS3 MC to Sony EX650

Postby clapton » Tue Dec 25, 2012 11:22 am

same old, same old. I just played Only fools and horses episode, which is in low res, but it stopped after 2min (Cannot access the server).
is it possible that Serviio's got something to do with it? I removed it from startup (msconfig) and clicked on the 'stop Serviio service' icon. for some reason it always stays enabled when I'm lookin on servers on my TV.
clapton
 
Posts: 7
Joined: Mon Dec 24, 2012 3:25 am

Re: PS3 MC to Sony EX650

Postby mazey » Tue Dec 25, 2012 11:51 am

clapton wrote:same old, same old. I just played Only fools and horses episode, which is in low res, but it stopped after 2min (Cannot access the server).
is it possible that Serviio's got something to do with it? I removed it from startup (msconfig) and clicked on the 'stop Serviio service' icon. for some reason it always stays enabled when I'm lookin on servers on my TV.


not sure try uninstalling it then try a file.
PMS 1.90.2 Snapshot - Intel Celeron G1840 2.8Ghz / Asus Z97m-plus / Corsair Vengeance 8GB / Windows 8.1 Pro (64 bit)
mazey
 
Posts: 783
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am

Re: PS3 MC to Sony EX650

Postby clapton » Tue Dec 25, 2012 1:30 pm

uninstalled Serviio. a little better but stutters after some time (I watched OFAH again and some DVD concerts). 720p.mp4 was not able to play, just black srceen and nothing happens.
clapton
 
Posts: 7
Joined: Mon Dec 24, 2012 3:25 am

Re: PS3 MC to Sony EX650

Postby clapton » Mon Jan 28, 2013 11:09 pm

I followed tutorial for stuttering but its the same.
http://pastebin.com/bYpeLbu4
clapton
 
Posts: 7
Joined: Mon Dec 24, 2012 3:25 am

Re: PS3 MS to Sony EX650

Postby clapton » Tue Jan 29, 2013 1:23 am

did this and it worked. we'll see for how long :).

viewtopic.php?f=6&t=16025#p77036
clapton
 
Posts: 7
Joined: Mon Dec 24, 2012 3:25 am


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 20 guests