Frequent stalls..

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Frequent stalls..

Postby compaddict » Thu Oct 11, 2012 2:57 am

Used to work perfect. I don't know what changed so I dumped and did a fresh load of everything. Left most at default except for 2 channel stereo. Happens on even the smallest files.
I looked at the FAQs but they are so old. I am wireless to the dual chn router and wired to the ps3. I have a fat wireless connection from my laptop that runs a quad core core 2 @ 2GHz. Super clean install with all the latest versions of everything. Running MSE. I really don't think it's my wireless.. Nothing else on it and it used to work perfect.
As I write this being the good troubleshooter that I am I guess i should wire it up to be sure...
Very frustrated...
TIA, Vince
compaddict
 
Posts: 17
Joined: Sat Oct 15, 2011 12:40 am

Re: Frequent stalls..

Postby meskibob » Thu Oct 11, 2012 3:15 pm

FAQ - viewtopic.php?f=6&t=3507&start=30#p42818
Unfortunately wireless connections suffer from interference; what used to work can change intermittently or permanently.
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4778
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm

Re: Frequent stalls..

Postby compaddict » Fri Oct 12, 2012 5:41 am

Okay.. It was my wireless connection.
Damn.
compaddict
 
Posts: 17
Joined: Sat Oct 15, 2011 12:40 am

Re: Frequent stalls..

Postby compaddict » Sun Nov 11, 2012 5:53 pm

1.71 solved problem. No more stalls on wireless!
compaddict
 
Posts: 17
Joined: Sat Oct 15, 2011 12:40 am


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 13 guests