.srt do not show

For help and support with issues specific to Mac OS X
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Re: .srt do not show

Postby happy.neko » Mon Jul 30, 2012 10:33 pm

Please try latest ps3ms build viewtopic.php?f=14&t=14753
happy.neko
Project Member
 
Posts: 478
Joined: Fri Sep 23, 2011 5:38 pm

Re: .srt do not show

Postby naopako » Tue Jul 31, 2012 7:16 pm

i just give a tray to

pms-1.70.0-SNAPSHOT-jar-with-dependencies.jar

no subtitles.... :( ....

10.8 / Java version 1.6.0_33 from Apple Inc.

hope so someone soon fix this....
naopako
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 31, 2012 7:11 pm

Re: .srt do not show

Postby happy.neko » Tue Jul 31, 2012 8:49 pm

Please post affected files with [mencoder] in #TRANSCODE# folder and post
1) mediainfo
2) debug.log

viewtopic.php?f=7&t=5719
happy.neko
Project Member
 
Posts: 478
Joined: Fri Sep 23, 2011 5:38 pm

Re: .srt do not show

Postby Pochodave » Wed Aug 01, 2012 3:37 pm

You could try in this way:
go into the transcodific setting and then on "Mencoder"....
after this try to disabilitate ASS/SSA subtitles....i had a similar problem and after this i solved ;)

obviously the file video and the subtitles must have the same name...
Pochodave
 
Posts: 10
Joined: Tue Jul 31, 2012 9:32 am

Re: .srt do not show

Postby naopako » Wed Aug 01, 2012 9:40 pm

tnx Pochodave...

this works for me with 1.54.0 on 10.8 / Java 1.6.0_33-b03-424 / iMac 2.7 8GB ram

with 1.60.0 still no subtitles...
naopako
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 31, 2012 7:11 pm

Re: .srt do not show

Postby happy.neko » Wed Aug 01, 2012 9:53 pm

Upload debug information I asked you in previous post.
happy.neko
Project Member
 
Posts: 478
Joined: Fri Sep 23, 2011 5:38 pm

Re: .srt do not show

Postby Wikkus » Thu Aug 02, 2012 5:25 pm

OK, more detailed description:

1. Your computer specs (CPU, memory, OS) and the exact version of PMS you are using (e.g. "1.53.0" or "Build 99932ae01", not "latest version").
Computer: iMac Mid 2011, 3,1 Ghz Intel Core i5, 12 GB 1333 Mhz DDR, OS X 10.8 (Mountain Lion).
PMS: PS3 Media Server 1.60.0., build f097bb0d7 (2012-07-17)

2. The device you are streaming to (PS3, XBox360, etc).
Streaming to a PS 3, which runs on firmware 4.21. Not using a custom renderer.

3. Your local network setup.
iMac is connected to an AirPort Extreme via a 5Ghz network. PS3 is connected by 100mbit network cable. Never had any problems.

4. Which engine you are using if you are transcoding (MEncoder, AviSynth/MEncoder, TSmuxer).
Not sure, but I think its MEncoder.

5. Detailed information on what is not working.
PS3 won't display any .srt files.

6. From the "Traces" tab: a debug.log file excerpt or the whole file zipped
Done, see attachment.

7. File-specific information - if you're having an issue with a specific file or set of files:
7.a. Post the "Text" output from MediaInfo.
See Attachment

7b. If your player is a PlayStation 3, press the SELECT button during playback to display media information and report video and audio codecs from upper-right screen corner
Dolby digital, 2Ch. 48 Khz, Mpeg-2

I removed 1.6.0. with Applcleaner (even deleted the config file), still no subs.
Attachments
Mediainfo.zip
Mediainfo
(1.69 KiB) Downloaded 82 times
debug.log.zip
Debug log
(2.05 KiB) Downloaded 73 times
Wikkus
 
Posts: 10
Joined: Wed Jul 18, 2012 7:21 pm

Re: .srt do not show

Postby happy.neko » Thu Aug 02, 2012 8:33 pm

Wikkus, few things:

1. You are not using latest PS3MS, See this post for instruction about running latest snapshot build viewtopic.php?f=14&t=14753
2. Please upload your srt file too (for Suits.S02E04.HDTV.x264.mp4)
3. upgrade to latest PS3MS, restart server, navigate to this episode's folder, go to #TRANSCODE# folder and select [mencoder] item with subtitles mentioned. Then upload new debug.log (do not just copy-paste from Trace tab, click debug.log button on bottom right corner).
happy.neko
Project Member
 
Posts: 478
Joined: Fri Sep 23, 2011 5:38 pm

Re: .srt do not show

Postby Wikkus » Sat Aug 04, 2012 9:12 pm

Just a quick update:

Can't get to the nightly build server, so I reinstalled PMS 1.5.4. No subs. When I disable ASS/SSA subs in the Mencoder menu, subs do show! I tried the same with 1.6.0, but the subs still do not show.

I tried this with multiple files and .srt's. Under 1.5.4, with ASS/SS subs disabled, they all work.

Weird right. What could be the problem that it will work under 1.5.4. but not under 1.6.0.?

I will try the nightly build tommorow (gives a bad gateway error now) and get back to you. Should I file a bug-report otherwise?
Wikkus
 
Posts: 10
Joined: Wed Jul 18, 2012 7:21 pm

Re: .srt do not show

Postby Wikkus » Sun Aug 05, 2012 11:17 am

@ Happy.neko:

Tried to play the stuff with the latest build, through http://pms.smoeller.de/job/pms%20(trunk)/lastStableBuild/net.pms$pms/ (PS3 Media Server (3-aug-2012 15:22:23)). It won't play any of my files, which do work on 1.5.4. Also tried build #282 (4-aug-2012 17:23:24). That one gives a network error, so I cannot display any files.

Got any other tips I can try?
Wikkus
 
Posts: 10
Joined: Wed Jul 18, 2012 7:21 pm

PreviousNext

Return to Mac OS X Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests