problem with streaming

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Re: problem with streaming

Postby Hukkel » Thu Jan 19, 2012 11:08 pm

I am going to give this a go as well. Today I added a gigabit switch and have a 1000n lan now but it doesn't change a thing. I still have issues with it :(
Hukkel
 
Posts: 6
Joined: Tue Jan 17, 2012 1:11 pm

Re: problem with streaming

Postby Hukkel » Fri Jan 20, 2012 9:23 pm

It didn't help for me :(

I am wondering. Should port 5001 be forwarded on both the PS3 and the PC or just the PS3? Because now I only have the PS3 forwarded.
Hukkel
 
Posts: 6
Joined: Tue Jan 17, 2012 1:11 pm

Re: problem with streaming

Postby Bdoubles » Sat Jan 21, 2012 9:34 am

Thank you for saving my pc ,ps3,tv,sanity and my money!(was going to turn cable back on!)
But not anymore! I've been trying figure out how everyone else was streaming from pc to ps3 but not me
I was going crazy new computer ,router,tv and ps3 and no streaming

But it works great thanks to your fix I stream hd and the whole 9 without any problems hell I played world of crackcraft while the family watched amazon prime streamed from the pc i was playing wow on with no problems
Thanks again
Bdoubles
 
Posts: 1
Joined: Sat Jan 21, 2012 4:34 am

Re: problem with streaming

Postby hilltj » Mon Jan 30, 2012 5:57 am

slejpner wrote:I have solved it, for my part. Here is what i did:

1. Device manager -> Network adapters
2. Right click on the network adapter. In my case it was "realtek gbe family controller driver". Click properties.
3. Advanced
4. No you can choose from "Property"
5. Deactivate "Large send offload" for IPv4 and IPv6

I suppose that the network adapter has some kind of a limit
Hope this works for you with the stutter problem.


Registered just to tell you I love you. Been at this for hours. Thank you.

Just to clarify, I also have an ASRock motherboard with a similar on-board NIC, and this device manager trick fixed it in 15 seconds. Thank you thank you!
hilltj
 
Posts: 1
Joined: Mon Jan 30, 2012 5:53 am

Re: problem with streaming

Postby digitalmikey » Sat May 05, 2012 3:48 pm

Thank you!
digitalmikey
 
Posts: 5
Joined: Thu Dec 10, 2009 10:59 pm

Re: problem with streaming

Postby mhyokki » Fri Jun 01, 2012 8:08 pm

I have the same motherboard and issue. Thanks to you, I have it now working. I couldn't have found the culprit without you!
mhyokki
 
Posts: 3
Joined: Thu May 31, 2012 7:02 am

Re: problem with streaming

Postby madpanda » Mon Jun 04, 2012 1:32 pm

slejpner wrote:I have solved it, for my part. Here is what i did:

1. Device manager -> Network adapters
2. Right click on the network adapter. In my case it was "realtek gbe family controller driver". Click properties.
3. Advanced
4. No you can choose from "Property"
5. Deactivate "Large send offload" for IPv4 and IPv6

I suppose that the network adapter has some kind of a limit
Hope this works for you with the stutter problem.


You are Super Aweseome, I too have a asrock pro3gen3 and this fixed my problem also!! :D
madpanda
 
Posts: 1
Joined: Mon Jun 04, 2012 1:29 pm

Re: problem with streaming

Postby drpcken » Sat Jul 28, 2012 2:56 pm

slejpner wrote:I have solved it, for my part. Here is what i did:

1. Device manager -> Network adapters
2. Right click on the network adapter. In my case it was "realtek gbe family controller driver". Click properties.
3. Advanced
4. No you can choose from "Property"
5. Deactivate "Large send offload" for IPv4 and IPv6
.


YES I have exact same board and this fixed EVERYTHING (also running Air Video Server for IOS devices, they had exact same problem). Registered just to say THANK YOU!
drpcken
 
Posts: 1
Joined: Sat Jul 28, 2012 2:54 pm

Thank You!

Postby Hentzikov » Fri Aug 02, 2013 3:31 am

I just wanted to register for the site to say thank you very much! This fix worked in my situation. Thank you very much again!
Hentzikov
 
Posts: 1
Joined: Fri Aug 02, 2013 3:20 am

Re: problem with streaming

Postby Yannickvanhex » Mon Aug 05, 2013 7:50 pm

Hey,


I have the program for over a year and never had a problem until yesterday, no renderings found
can you guys help me? I have a mac so the solution stated above doesn't apply to me Here's a log :

Code: Select all
INFO  2013-08-05 20:48:39.920 [main] Starting PS3 Media Server 1.90.0
INFO  2013-08-05 20:48:39.921 [main] by shagrath / 2008-2013
INFO  2013-08-05 20:48:39.922 [main] http://ps3mediaserver.org
INFO  2013-08-05 20:48:39.922 [main] https://github.com/ps3mediaserver/ps3mediaserver
INFO  2013-08-05 20:48:39.922 [main]
INFO  2013-08-05 20:48:39.922 [main] Build: b7a6de909 (2013-07-31)
INFO  2013-08-05 20:48:39.922 [main] Java: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM 1.7.0_25 by Oracle Corporation
INFO  2013-08-05 20:48:39.922 [main] OS: Mac OS X x86_64 10.8.4
INFO  2013-08-05 20:48:39.923 [main] Encoding: UTF-8
INFO  2013-08-05 20:48:39.939 [main] Memory: 682 MB
INFO  2013-08-05 20:48:39.940 [main]
INFO  2013-08-05 20:48:39.940 [main] Working directory: /Applications/PS3 Media Server.app/Contents/Resources/Java
INFO  2013-08-05 20:48:39.954 [main] Temp directory: /var/folders/g5/rmj1wbg1789g3_3398_h8b200000gn/T/ps3mediaserver
INFO  2013-08-05 20:48:39.955 [main] Logging config file: /Applications/PS3 Media Server.app/Contents/Resources/Java/logback.xml
INFO  2013-08-05 20:48:39.955 [main] debug.log: /Users/user/Library/Application Support/PMS/debug.log
INFO  2013-08-05 20:48:39.956 [main]
INFO  2013-08-05 20:48:39.956 [main] Profile directory: /Users/user/Library/Application Support/PMS
INFO  2013-08-05 20:48:39.956 [main] Profile directory permissions: rw
INFO  2013-08-05 20:48:39.957 [main] Profile path: /Users/user/Library/Application Support/PMS/PMS.conf
INFO  2013-08-05 20:48:39.957 [main] Profile permissions: rw
INFO  2013-08-05 20:48:39.958 [main] Profile name: iMac-van-Gebruiker.local
INFO  2013-08-05 20:48:39.959 [main]
INFO  2013-08-05 20:48:39.959 [main] Web conf path: /Users/user/Library/Application Support/PMS/WEB.conf
INFO  2013-08-05 20:48:39.959 [main] Web conf permissions: file not found
INFO  2013-08-05 20:48:39.959 [main]
INFO  2013-08-05 20:48:41.031 [main] Checking shared folder: /Users/user/Movies
INFO  2013-08-05 20:48:41.031 [main] Checking shared folder: /Users/user/Downloads
INFO  2013-08-05 20:48:41.031 [main] Checking shared folder: /Users/user/Pictures
INFO  2013-08-05 20:48:41.031 [main] Checking shared folder: /Users/user/Music
INFO  2013-08-05 20:48:41.596 [main] Loading MediaInfo library
INFO  2013-08-05 20:48:41.690 [main] Loaded MediaInfoLib - v0.7.61
INFO  2013-08-05 20:48:41.698 [main] Loading renderer configurations from /Applications/PS3 Media Server.app/Contents/Resources/Java/renderers
INFO  2013-08-05 20:48:41.700 [main] Loading configuration file: AirPlayer.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.706 [main] Loading configuration file: Android.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.710 [main] Loading configuration file: BlackBerryPlayBook-KalemSoftMP.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.719 [main] Loading configuration file: Bravia4500.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.723 [main] Loading configuration file: Bravia5500.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.728 [main] Loading configuration file: BraviaEX.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.733 [main] Loading configuration file: BraviaEX620.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.739 [main] Loading configuration file: BraviaHX.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.745 [main] Loading configuration file: BraviaW.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.751 [main] Loading configuration file: DLinkDSM510.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.754 [main] Loading configuration file: DirecTVHR.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.758 [main] Loading configuration file: FreeboxHD.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.760 [main] Loading configuration file: FreecomMusicPal.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.763 [main] Loading configuration file: Kuro.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.772 [main] Loading configuration file: LGST600.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.777 [main] Loading configuration file: N900.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.780 [main] Loading configuration file: NetgearNeoTV.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.797 [main] Loading configuration file: OPPOBDP83.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.799 [main] Loading configuration file: OPPOBDP93.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.801 [main] Loading configuration file: OnkyoTX-NR717.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.803 [main] Loading configuration file: PS3.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.811 [main] Loading configuration file: Panasonic.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.858 [main] Loading configuration file: Philips.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.861 [main] Loading configuration file: PhilipsPFL.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.869 [main] Loading configuration file: PopcornHour.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.872 [main] Loading configuration file: Realtek.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.875 [main] Loading configuration file: SMP-N100.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.881 [main] Loading configuration file: Samsung-SMT-G7400.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.896 [main] Loading configuration file: SamsungAllShare.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.899 [main] Loading configuration file: SamsungWiseLink.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.901 [main] Loading configuration file: SharpAquos.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.904 [main] Loading configuration file: Showtime3.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.908 [main] Loading configuration file: Showtime4.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.912 [main] Loading configuration file: SonyBluray.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.916 [main] Loading configuration file: SonyHomeTheatreSystem.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.920 [main] Loading configuration file: Streamium.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.922 [main] Loading configuration file: TelstraTbox.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.924 [main] Loading configuration file: VideoWebTV.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.931 [main] Loading configuration file: VizioSmartTV.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.935 [main] Loading configuration file: WDTVLive.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.938 [main] Loading configuration file: WMP.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.940 [main] Loading configuration file: XBMC.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.942 [main] Loading configuration file: XBOX360.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.944 [main] Loading configuration file: YamahaRXA1010.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.945 [main] Loading configuration file: YamahaRXV3900.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.947 [main] Loading configuration file: YamahaRXV671.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.948 [main] Loading configuration file: iPad-iPhone.conf
INFO  2013-08-05 20:48:41.950 [main] Checking MPlayer font cache. It can take a minute or so.
INFO  2013-08-05 20:48:42.013 [main] Done!
INFO  2013-08-05 20:48:42.022 [main] Searching for plugins in /Applications/PS3 Media Server.app/Contents/Resources/Java/plugins
INFO  2013-08-05 20:48:42.024 [main] No plugins found
INFO  2013-08-05 20:48:42.065 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg Audio
INFO  2013-08-05 20:48:42.070 [main] Registering transcoding engine: MEncoder Video
INFO  2013-08-05 20:48:42.070 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg
INFO  2013-08-05 20:48:42.072 [main] Registering transcoding engine: VLC Video
INFO  2013-08-05 20:48:42.072 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg Web Video
INFO  2013-08-05 20:48:42.073 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg Web Audio
INFO  2013-08-05 20:48:42.073 [main] Registering transcoding engine: MEncoder Web Video
INFO  2013-08-05 20:48:42.074 [main] Registering transcoding engine: VLC Web Video
INFO  2013-08-05 20:48:42.075 [main] Registering transcoding engine: tsMuxeR
INFO  2013-08-05 20:48:42.076 [main] Registering transcoding engine: Audio High Fidelity
INFO  2013-08-05 20:48:42.076 [main] Registering transcoding engine: VLC Web Audio (Legacy)
INFO  2013-08-05 20:48:42.077 [main] Registering transcoding engine: VLC Web Video (Legacy)
INFO  2013-08-05 20:48:42.077 [main] Registering transcoding engine: dcraw Thumbnailer
INFO  2013-08-05 20:48:42.202 [main] Using address /192.168.0.177 found on network interface: name:en1 (en1)
INFO  2013-08-05 20:48:42.203 [main] Created socket: /192.168.0.177:5001
INFO  2013-08-05 20:48:42.330 [main] Using the following UUID configured in PMS.conf: ea9f3dd0-f3c1-3a82-9a9a-f7be1b462b18
INFO  2013-08-05 20:48:42.583 [main] The server should now appear on your renderer
Yannickvanhex
 
Posts: 1
Joined: Mon Aug 05, 2013 7:47 pm

PreviousNext

Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot] and 24 guests