Latest SVN build discussion

Download and discuss official beta builds here

Re: Latest SVN build discussion

Postby marco275 » Sun Feb 19, 2012 7:55 pm

Thank you Raptor, works like a charm again :D
marco275
 
Posts: 177
Joined: Thu Feb 05, 2009 2:29 pm

Re: Latest SVN build discussion

Postby mazey » Wed Feb 22, 2012 7:01 am

i was wondering would it be possible to reduce how this is output so i dont get a horizontal scroll bar its like a few chars too long

Code: Select all
[main] INFO  2012-02-21 17:39:24.778 Using address /192.168.1.2 found on network interface: name:eth3 (Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20))

maybe so it says

Code: Select all
[main] INFO  2012-02-21 17:39:24.778 Using address /192.168.1.2 found on network interface: eth3 (Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20))

so basically just take the name: out.
Last edited by mazey on Fri Feb 24, 2012 2:12 pm, edited 1 time in total.
mazey
 
Posts: 774
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am

Re: Latest SVN build discussion

Postby chocolateboy » Wed Feb 22, 2012 8:32 am

The start/stop messages are fine. The output is a diagnostic aid. It's not meant to be "pretty", whatever that means. If you want to customize the display, logback.xml is your friend.
chocolateboy
Project Member
 
Posts: 2580
Joined: Wed Sep 16, 2009 10:05 am

Re: Latest SVN build discussion

Postby mazey » Mon Mar 12, 2012 1:28 am

for some reason mencoder sb26 and sb27 causes sync issues for me on 720p mkv's if i revert it back to sb25 they work fine. looks like the upstream developers might have broken something since 26 was just a sync straight from their repository. anyone else getting this?
Last edited by mazey on Mon Mar 12, 2012 2:12 am, edited 1 time in total.
mazey
 
Posts: 774
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am

Re: Latest SVN build discussion

Postby counsil » Mon Mar 12, 2012 1:49 am

I just built PMS from git and it crashes almost immediately. All I have to do is navigate to a directory with files and PMS dies. I have reverted to the latest SubJunk build.
counsil
 
Posts: 20
Joined: Fri Oct 02, 2009 7:09 am

Re: Latest SVN build discussion

Postby Raptor399 » Mon Mar 12, 2012 8:59 am

counsil wrote:I just built PMS from git and it crashes almost immediately. All I have to do is navigate to a directory with files and PMS dies. I have reverted to the latest SubJunk build.

We could use a little bit more information to investigate this.
Raptor399
Project Member
 
Posts: 1916
Joined: Thu Mar 10, 2011 12:06 am

Re: Latest SVN build discussion

Postby counsil » Mon Mar 12, 2012 6:52 pm

Raptor399 wrote:
counsil wrote:I just built PMS from git and it crashes almost immediately. All I have to do is navigate to a directory with files and PMS dies. I have reverted to the latest SubJunk build.

We could use a little bit more information to investigate this.


Sure, I'll do that. I was trying to re-create mazey's issue, not bring up an issue. Bad word choice on my part. It would have helped to quote him.
counsil
 
Posts: 20
Joined: Fri Oct 02, 2009 7:09 am

Re: Latest SVN build discussion

Postby mazey » Thu Mar 15, 2012 6:36 am

still having problem playing 720 mkv heres abit of the trace, the audio is out of sync, the buffer is full. mencoder sb26,27,28 all affected, sb25 works perfect.

Code: Select all
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.026 MEncoder SB28 (C) 2000-2012 MPlayer Team
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.026 Custom build by SubJunk, http://www.spirton.com
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.026
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.042 success: format: 0  data: 0x0 - 0x5d310ca6
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.042 libavformat version 54.2.100 (internal)
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.042 libavformat file format detected.
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.084 [lavf] stream 0: video (h264), -vid 0
[Thread-21] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.084 Result of \\.\pipe\mencoder1331789568480 : true
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.084 [lavf] stream 1: audio (ac3), -aid 0
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.084 VIDEO:  [H264]  1280x720  0bpp  25.000 fps    0.0 kbps ( 0.0 kbyte/s)
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.084 [V] filefmt:44  fourcc:0x34363248  size:1280x720  fps:25.000  ftime:=0.0400
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.088 PACKET SIZE: 2048 bytes, deltascr: 884
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.088 libavcodec version 54.10.100 (internal)
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.089 Opening video filter: [expand osd=1]
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.089 Expand: -1 x -1, -1 ; -1, osd: 1, aspect: 0.000000, round: 1
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.089 ==========================================================================
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.091 Opening video decoder: [ffmpeg] FFmpeg's libavcodec codec family
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.092 Selected video codec: [ffh264] vfm: ffmpeg (FFmpeg H.264)
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.092 ==========================================================================
[Thread-24] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.092 Limiting audio preload to 0.4s.
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.093 audiocodec: framecopy (format=2000 chans=2 rate=48000 bits=0 B/s=28000 sample-0)
[Thread-24] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.093 Increasing audio density to 4.
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.284 Maybe you are playing a non-interleaved stream/file or the codec failed?
[Thread-24] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.284
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.284 For AVI files, try to force non-interleaved mode with the -ni option.
[Thread-24] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.284 Too many video packets in the buffer: (1590 in 33569998 bytes).
[Thread-24] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.284 Unsupported PixelFormat 61
[Thread-24] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.284 Unsupported PixelFormat 53
[Thread-24] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.284 Unsupported PixelFormat 81
[Thread-24] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.296 Muxer frame buffer cannot allocate memory!
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.301 Movie-Aspect is 1.78:1 - prescaling to correct movie aspect.
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.301 videocodec: libavcodec (1280x720 fourcc=3267706d [mpg2])
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.301 [VE_LAVC] Using constant qscale = 1.000000 (VBR).
[Thread-24] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.337 Muxer frame buffer cannot allocate memory!
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.347 Writing header...
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.349 INITV: 0.200, 0.160, fps: 25.000
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:32:49.350
[FFMpeg AnnexB Frame Header Failsafe] DEBUG 2012-03-15 16:32:50.529 Stopping process: ffmpeg.exe-1
[UPNP-AliveMessageSender] DEBUG 2012-03-15 16:32:56.092 Sending ALIVE...
[New I/O server worker #1-3] DEBUG 2012-03-15 16:33:18.343 Setting margin to 2Mb
[Thread-24] DEBUG 2012-03-15 16:33:22.708
[Thread-24] DEBUG 2012-03-15 16:33:22.709 Too many video packets in the buffer: (1052 in 33572624 bytes).
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:33:22.709 Maybe you are playing a non-interleaved stream/file or the codec failed?
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:33:22.709 For AVI files, try to force non-interleaved mode with the -ni option.
[Thread-24] DEBUG 2012-03-15 16:33:53.810
[Thread-24] DEBUG 2012-03-15 16:33:53.810 Too many video packets in the buffer: (1819 in 33595837 bytes).
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:33:53.810 Maybe you are playing a non-interleaved stream/file or the codec failed?
[Thread-25] DEBUG 2012-03-15 16:33:53.810 For AVI files, try to force non-interleaved mode with the -ni option.
[Buffered IO End Checker] DEBUG 2012-03-15 16:34:12.084 Stopping process: mencoder.exe-2


EDIT: FIxed
mazey
 
Posts: 774
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am

Re: Latest SVN build discussion

Postby MKUltra » Thu Apr 26, 2012 4:11 am

Does anybody know which build of XCode 4.3 and Command Line Tools are needed to run the MPlayer Build Script? The Apple Developer Download page has multiple builds of each and I want to make sure I choose correctly. Thanks in advance.
Mac Mini 2.26 GHz Intel Core 2 Duo 4 GB RAM OS 10.7.2/Airport Extreme Basestation (Early 2009) Wireless N/PS3-Fatboy 40GB/1Gibps via Cat 6 LAN connection w/ Airport Extreme/PS3 connected via HDMI to Denon AVR-3808CI
MKUltra
 
Posts: 75
Joined: Sun Aug 30, 2009 10:41 pm

Re: Latest SVN build discussion

Postby Raptor399 » Thu Apr 26, 2012 7:36 am

MKUltra wrote:Does anybody know which build of XCode 4.3 and Command Line Tools are needed to run the MPlayer Build Script? The Apple Developer Download page has multiple builds of each and I want to make sure I choose correctly. Thanks in advance.

Things broke severely when I switched to the XCode 4.3 app and its Command Line Tools.
If I remember correctly, I picked the bottom choice. But after that I needed to install a lot of things I didn't need to install before.
I did update the build script accordingly, though.

Let me know if it needs changing.
Raptor399
Project Member
 
Posts: 1916
Joined: Thu Mar 10, 2011 12:06 am

PreviousNext

Return to Beta Builds

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests