Video Quality Settings Won't Save

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Video Quality Settings Won't Save

Postby ii3illy » Sun Mar 29, 2009 1:33 pm

1st off - thanks for a great program.

My query is as above - I'm using the latest version of PMS. Under "Common Transcode Settings" then "Video Quality Settings", PMS wont save my selection from the drop down box "mpeg2 video quality settings".

I'm select the "best quality" setting and then hit the big save button at the top. When I close PMS and then open it again it has reset to the default preset.

Am I missing something obvious here?

Running Vista 32, q6600 quad core, 4 gig, 8800gtx.

Thanks.
ii3illy
 
Posts: 3
Joined: Sun Mar 29, 2009 1:28 pm

Re: Video Quality Settings Won't Save

Postby meskibob » Sun Mar 29, 2009 2:09 pm

Are you running it as a service, and have you tried disabling UAC or doing "Run as Administrator"? Which version of PMS are you using?
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4768
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm

Re: Video Quality Settings Won't Save

Postby ii3illy » Sun Mar 29, 2009 2:20 pm

Thanks for the reply.

I've just realised it is saving it. When you save it it doesn't then have the text explaining which preset you are using, it only shows the values!

My bad.
ii3illy
 
Posts: 3
Joined: Sun Mar 29, 2009 1:28 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests