No Iphoto libraby

For help and support with issues specific to Mac OS X
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

No Iphoto libraby

Postby RobertJB » Wed Feb 08, 2012 11:40 am

I have PS3 MS working the 10.5.0. version on my Mac Mini.
Streaming of DVD's and HD movies does work perfectly.
I have selected in PS3 MS iPhoto library.
On the Sony Bravia I do see the folder but there is no contact to show :cry:
Is this a known issue :?:

thanks,
RobertJB
 
Posts: 21
Joined: Tue Jan 31, 2012 4:24 pm

Re: No Iphoto libraby

Postby RobertJB » Tue Mar 06, 2012 4:15 pm

Are there people that have iPhoto working?
The OSX version is 10.6.4 (Snow Leopard) with PS3 MS 10.5.0 version.

thanks,
RobertJB
 
Posts: 21
Joined: Tue Jan 31, 2012 4:24 pm

Re: No Iphoto libraby

Postby styro » Tue Mar 06, 2012 7:13 pm

I have iphoto working in snow leopard on a sony bravia. are you in the photo section of sony's xmb. if not you need to scroll over to photos then down to iphoto.
styro
 
Posts: 20
Joined: Wed Aug 03, 2011 4:08 pm

Re: No Iphoto libraby

Postby RobertJB » Sun Mar 25, 2012 6:42 pm

Styro,

I see the Iphone folder on my Bravia.
When I select the folder I see the folders of the various folders I have made in iPhoto as well so fare so good.
When I select a folder it take a short while and then I get a message freely translated "Nothing to display".

When I open PLEX on my MAC and then select iphoto for sure the pictures are there.

Any suggestion?
RobertJB
 
Posts: 21
Joined: Tue Jan 31, 2012 4:24 pm


Return to Mac OS X Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests