5.1 sound not seperating correctly

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

5.1 sound not seperating correctly

Postby passthebiscuits » Sat Jan 24, 2009 8:56 pm

Hi can anyone help, I have eventually got avisynth/ffmeg working to stream x264 pretty well only the odd stutter, but my main problem now is the audio is sending the center speaker sound to the right speaker of my 5.1 sony cinema surround. I have dolby decode selected in ffdshow audio decoding. Any suggestions would be greatly appreciated...thanks chaps

Only seems to do it with MKV files, ISO are seperating sound properly
passthebiscuits
 
Posts: 6
Joined: Tue Jan 20, 2009 10:59 am

Re: 5.1 sound not seperating correctly

Postby passthebiscuits » Sun Jan 25, 2009 10:08 am

Anybody, anybody,bueller,bueller :D
passthebiscuits
 
Posts: 6
Joined: Tue Jan 20, 2009 10:59 am

Re: 5.1 sound not seperating correctly

Postby no6969el » Thu Feb 26, 2009 9:27 pm

Ok well since this is my EXACT issue and noone has responded.. lol i have registered and would like to add that this is happeneing to me too. I can fix it by reversing those speakers, but unfortunatly i dont ONLY use the ps3 media server so when i go back to everything else its all out of wack..lol Anyway I am running on ubuntu 8.10 , this happens with whatever transcoding one i use...
no6969el
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 26, 2009 9:25 pm

Re: 5.1 sound not seperating correctly

Postby shagrath » Thu Feb 26, 2009 10:08 pm

shagrath
Project Lead
 
Posts: 2668
Joined: Wed Jan 14, 2009 1:39 pm

Re: 5.1 sound not seperating correctly

Postby meskibob » Thu Feb 26, 2009 10:11 pm

Nobody has responded because there are several other threads regarding this... next time do a search. The two listed below seem to cover the most ground.
viewtopic.php?f=6&t=589&p=3357
viewtopic.php?f=3&t=355
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4788
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm

Re: 5.1 sound not seperating correctly

Postby no6969el » Mon Mar 02, 2009 5:26 pm

Thank you for the link!

....and dude think about it.... i posted here... that means I searched.. and found this thread... if I would have searched.... and found the fix thread.. i wouldnt have posted here.
no6969el
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 26, 2009 9:25 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Alexa [Bot], Bing [Bot], Google [Bot] and 5 guests