Metadata Error

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Metadata Error

Postby LasseL » Fri Feb 20, 2009 9:43 pm

Hi

In some of my .flac files the track number field is like 1/9, 2/9 etc, where 9 is the total number of tracks on the album.
Parsing this will give me the following error

Code: Select all
[Thread-7222] DEBUG 20:14:25.057 Setting DLNA id 0$0$1$4$0$0$0$16 to 09-Givin' It All Away.flac
[Thread-7222] DEBUG 20:14:25.057 Setting DLNA id 0$0$1$4$0$0$0$17 to 09-Givin' It All Away.flac
[Thread-7222] DEBUG 20:14:25.057 Setting DLNA id 0$0$1$4$0$0$0$18 to folder.jpg
[Thread-7222] INFO  20:14:25.184 error in parsing unimportant metadata: For input string: "1/9"
[Thread-7222] DEBUG 20:14:25.184 Media info: mimeType: audio/mpeg / container: null / bitrate: 824 / size: 25531188 / codecV: null / duration: 00:04:07.00 / width: 0 / height: 0 / frameRate: null / codecA: flac 16 bits / sampleFrequency: 44100 / nrAudioChannels: 2 / thumb size : 0
[Thread-7222] DEBUG 20:14:25.344 Media info: mimeType: video/mpeg / container: null / bitrate: 824 / size: 25531188 / codecV: null / duration: 00:04:07.00 / width: 0 / height: 0 / frameRate: null / codecA: flac 16 bits / sampleFrequency: 44100 / nrAudioChannels: 2 / thumb size : 0


The corresponding track vill not show up in "media library"...

I am running on a Pentium4, 3,4 GHz, " Gbyte Ram, 100/1000 MBit Ethernet.
My client is a PS3.

The same file works "fine", running Tversity. (Tversity has other problems)

//regards
//lasse
LasseL
 
Posts: 11
Joined: Sun Feb 01, 2009 10:39 am

Re: Metadata Error

Postby shagrath » Sat Feb 21, 2009 12:10 am

LasseL wrote:The corresponding track vill not show up in "media library"...


in any views ? (album, artist, etc.)
try also in classic folders view
shagrath
Project Lead
 
Posts: 2667
Joined: Wed Jan 14, 2009 1:39 pm

Re: Metadata Error

Postby LasseL » Sat Feb 21, 2009 9:36 pm

shagrath wrote:
LasseL wrote:The corresponding track vill not show up in "media library"...


in any views ? (album, artist, etc.)
try also in classic folders view



For me its strange,,, but it seems like the particular album, only is missing when I searches by genres/artist/album.

//lasse
LasseL
 
Posts: 11
Joined: Sun Feb 01, 2009 10:39 am


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 21 guests