Bravia w5500 can't find PMS

Discuss alternative media renderers (not PS3) supported by PS3 Media Server (e.g. Xbox 360, TVs &c.)

Bravia w5500 can't find PMS

Postby micjensen » Sat Jul 03, 2010 12:01 pm

Hi there.

Been using pms for a while and have been working like a charm. But I just got a new PC and now my Sony w5500 can't find PMS.
My PS3 finds the PMS and works perfectly. My TV is on the network, and I've tried the "Diagnostic" tool built in the TV. It says "Server Not supported"

On the PMS the log looks like this:
[main] TRACE 12:59:44.322 Starting Java PS3 Media Server v1.10.51
[main] TRACE 12:59:44.322 by shagrath / 2008-2009
[main] TRACE 12:59:44.323 http://ps3mediaserver.blogspot.com
[main] TRACE 12:59:44.323 http://code.google.com/p/ps3mediaserver
[main] TRACE 12:59:44.323
[main] TRACE 12:59:44.323 Java 1.6.0_10-Sun Microsystems Inc.
[main] TRACE 12:59:44.323 OS Windows Vista x86 6.1
[main] TRACE 12:59:44.324 Encoding: Cp1252
[main] TRACE 12:59:44.327 Temp folder: C:\Users\Michael\AppData\Local\Temp\javaps3media
[main] TRACE 12:59:44.339 AVISynth not found! Transcoder profile AviSynth/FFmpeg will not be used!
[main] TRACE 12:59:44.340 Registering transcoding engine FFmpeg Audio
[main] TRACE 12:59:44.345 Registering transcoding engine MEncoder
[main] TRACE 12:59:44.346 AVISynth not found! Transcoder profile Avisynth/MEncoder will not be used!
[main] TRACE 12:59:44.346 Registering transcoding engine MPlayer Audio
[main] TRACE 12:59:44.346 Registering transcoding engine MEncoder Web
[main] TRACE 12:59:44.347 Registering transcoding engine MPlayer Video Dump
[main] TRACE 12:59:44.347 Registering transcoding engine MPlayer Web
[main] TRACE 12:59:44.349 Registering transcoding engine TsMuxer
[main] TRACE 12:59:44.349 Registering transcoding engine Audio High Fidelity
[main] TRACE 12:59:44.350 Executable of transcoder profile VideoLan Audio Streaming not found!
[main] TRACE 12:59:44.350 Executable of transcoder profile VideoLan Video Streaming not found!
[main] TRACE 12:59:44.351 Registering transcoding engine FFmpeg DVR-MS Remux
[main] TRACE 12:59:44.351 Registering transcoding engine Raws Thumbnailer
[main] TRACE 12:59:44.352 AviSynth in not installed ! You cannot use avsmencoder as transcoding engine !
[main] 12:59:44.453 File E:\2010-06-30 Asta Fødsel does not exists!
[main] TRACE 12:59:44.454 [main] 12:59:44.453 File E:\2010-06-30 Asta Fødsel does not exists!
[main] TRACE 12:59:44.545 Scanning network interface eth3 / Realtek PCIe GBE Family Controller
[main] TRACE 12:59:44.548 Using address /10.0.0.2 found on network interface: name:eth3 (Realtek PCIe GBE Family Controller) index: 11 addresses: /10.0.0.2;
[main] TRACE 12:59:44.549 Created socket: /10.0.0.2:5001
[Thread-4] TRACE 12:59:44.554 Starting DLNA Server on host 10.0.0.2 and port 5001...
[main] TRACE 12:59:44.556 Sending ALIVE...
[main] TRACE 12:59:44.578 Using following UUID: 8b41f1f8-648b-3aa1-8399-79005e1af2bd
[Thread-4] TRACE 12:59:46.560 Receiving a request from: 10.0.0.4
[main] TRACE 12:59:50.046 It's ready! You should see the server appears on XMB
[Thread-13] TRACE 13:00:00.046 Sending ALIVE...


As you can see, " Receiving a request from: 10.0.0.4" thats my TV!!!!

BUT WHY DOSEN'T IT WORK THEN?? I've shared the maps on PMS, Firewall rule made for the program, it works on my PS3......


Any Ideas? Thanks in advance.
micjensen
 
Posts: 1
Joined: Sat Jul 03, 2010 9:05 am

Return to Alternative Media Renderers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests