Samsung C650 transcoded films don't start at beginning

Discuss alternative media renderers (not PS3) supported by PS3 Media Server (e.g. Xbox 360, TVs &c.)

Samsung C650 transcoded films don't start at beginning

Postby razorjack » Sun Jun 06, 2010 9:38 pm

Hi

i have Samsung LE46C650 and Win7
Few transcoded films (mp4 1920x1080 ~4Mb/s) serverd by PS3MS don't start at beginning, (they starts from third/fourth minute).
I'm using almost default settings, MEncoder, I saw that Video Scaler doesn't work either, I set 320x240 and nothing happened.


What should I set/change to be able to watch my film from beginning?


my samsung.conf
Code: Select all
# ps3mediaserver renderer profile for Samsung Wiselink
# Refer to PS3.conf for help

RendererName=Samsung
RendererIcon=bravia.png
UserAgentSearch=SEC_HHP_TV-46C650/1.0
Video=true
Audio=true
Image=true
SeekByTime=true
TranscodeVideo=MPEGAC3
TranscodeAudio=PCM
DefaultVBVBufSize=true
MuxH264ToMpegTS=true
MuxDTSToMpeg=true
WrapDTSIntoPCM=false
MuxLPCMToMpeg=false
MaxVideoBitrateMbps=0
MaxVideoWidth=0
MaxVideoHeight=0
MimeTypesChanges=audio/wav=audio/L16
TranscodeExtensions=mov
StreamExtensions=mp3,mp4,avi


PS3 Media Server v1.20.409
Win7pro x64
razorjack
 
Posts: 4
Joined: Sun Jun 06, 2010 9:20 pm

Re: Samsung C650 transcoded films don't start at beginning

Postby razorjack » Wed Jun 09, 2010 3:39 pm

is this forum working? :)
razorjack
 
Posts: 4
Joined: Sun Jun 06, 2010 9:20 pm

Re: Samsung C650 transcoded films don't start at beginning

Postby alphabetsoup » Thu Jun 10, 2010 12:45 am

I have the same TV as you, an LN46C650, and I had the same issues that you describe but for mkv's. To fix it, I just used the modifications listed in this thread by ultratoto14 to fix them: http://ps3mediaserver.org/forum/viewtopic.php?f=6&t=2806&p=13424

My Samsung configuration is listed below:

Code: Select all
# ps3mediaserver renderer profile for Samsung Wiselink
# Refer to PS3.conf for help

RendererName=Samsung LN46C650
RendererIcon=bravia.png
UserAgentSearch=SEC_HHP_TV-46C650/1.0
Video=true
Audio=true
Image=true
SeekByTime=true
TranscodeVideo=MPEGAC3
TranscodeAudio=PCM
DefaultVBVBufSize=true
MuxH264ToMpegTS=true
MuxDTSToMpeg=true
WrapDTSIntoPCM=false
MuxLPCMToMpeg=false
MaxVideoBitrateMbps=0
MaxVideoWidth=0
MaxVideoHeight=0
MimeTypesChanges=audio/wav=audio/L16|video/x-matroska=video/avi
TranscodeExtensions=mov
StreamExtensions=mp3,mp4,avi,mkv


I hope this works for you too.
alphabetsoup
 
Posts: 2
Joined: Thu Jun 10, 2010 12:39 am

Re: Samsung C650 transcoded films don't start at beginning

Postby alphabetsoup » Thu Jun 10, 2010 12:47 am

Also, just another note, in his post he states that the Samsung cannot decode DTS streams. This is true of the 2009 Bxx series, but the newer 2010 Cxx series can decode DTS, which is good news for us.
alphabetsoup
 
Posts: 2
Joined: Thu Jun 10, 2010 12:39 am


Return to Alternative Media Renderers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron