Mplayer web disabled but still displayed for audiostream

Download and discuss official beta builds here

Mplayer web disabled but still displayed for audiostream

Postby maccroche » Wed Mar 24, 2010 10:29 am

Hello,

I tried to force the use of VLC for all the audio web streams in the menu "Audio Web Streaming Engine"
* VLC is set in the first place, bold with the highest priority,
* "Mplayer Web" is disabled,
--> see the corresponding entry in the pms.conf file:
engines = mencoder,tsmuxer,mplayeraudio,ffmpegaudio,tsmuxeraudio,vlcvideo,mencoderwebvideo,mplayervideodump,vlcaudio,ffmpegdvrmsremux,rawthumbs

As I try to open some audiostream, but only "Mplayer web" is displayed, no VLC!

Configuration used:
* PS3 Media Server v1.20.405
* XP with SP 3
* Sony Bravia KDL 32V5500, firmware 1.7
* Java build 1.6.0_13-b03
* Current version installed: pms-setup-windows-1.21.0-SB16.exe
* XP with SP 3
* Sony Bravia KDL 32V5500, firmware PKG1.741EA
* Java build 1.6.0_24-b07
* PMSencoder 1.4.0
maccroche
 
Posts: 95
Joined: Wed Jan 20, 2010 4:44 pm

Re: Mplayer web disabled but still displayed for audiostream

Postby shagrath » Wed Mar 24, 2010 11:35 pm

yep seems there's a bug in the IDs. Fixed in next revision
shagrath
Project Lead
 
Posts: 2668
Joined: Wed Jan 14, 2009 1:39 pm

Re: Mplayer web disabled but still displayed for audiostream

Postby maccroche » Thu Mar 25, 2010 8:51 am

Ok,
Thank you for the quick fixing!
* Current version installed: pms-setup-windows-1.21.0-SB16.exe
* XP with SP 3
* Sony Bravia KDL 32V5500, firmware PKG1.741EA
* Java build 1.6.0_24-b07
* PMSencoder 1.4.0
maccroche
 
Posts: 95
Joined: Wed Jan 20, 2010 4:44 pm

Re: Mplayer web disabled but still displayed for audiostream

Postby maccroche » Sun Mar 28, 2010 1:07 pm

Hallo,
I retested the following error in the same way:
Configuration used:
* Version tested: Java PS3 Media Server v1.20.409
* XP with SP 3
* Sony Bravia KDL 32V5500, firmware 1.7
* Java build 1.6.0_13-b03
* defaults parameters

but now no files are displayed! They all dispeared. There no audiostream and audiofeed. The default web.conf was used
Thanks
* Current version installed: pms-setup-windows-1.21.0-SB16.exe
* XP with SP 3
* Sony Bravia KDL 32V5500, firmware PKG1.741EA
* Java build 1.6.0_24-b07
* PMSencoder 1.4.0
maccroche
 
Posts: 95
Joined: Wed Jan 20, 2010 4:44 pm


Return to Beta Builds

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests