subtitles out of sync +4 seconds

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

subtitles out of sync +4 seconds

Postby AidyD » Sat Feb 07, 2009 6:09 pm

is there a fix to this?

this is my first film with subtitles that iv tried using the media server -

i created a new folder and put in the .srt folder along with the .avi film..

subtitles are in sync when using the vlc player -

but out of sync by around 4/5 seconds when iv used the media server (to my ps3)

iv tryed transcoding and the different options of transcoding, but the subtitles are always 4/5 secs out of sync.

surprisingly couldnt find any other probs on the forums with delayed subtitles, but a few linked to them...
AidyD
 
Posts: 14
Joined: Sat Jan 31, 2009 12:39 pm

Re: subtitles out of sync +4 seconds

Postby AidyD » Sat Feb 07, 2009 6:18 pm

ah my friend just told me to disable avisync option and its worked fine - sorry

although one more problem i have -

cant update the player properly...

it downloads, then tells me it cant run unless i close the media server.... but when i close it the download closes too -

everytime i start the media server it gives me the auto download option so it cant be working properly?
AidyD
 
Posts: 14
Joined: Sat Jan 31, 2009 12:39 pm

Re: subtitles out of sync +4 seconds

Postby shagrath » Sat Feb 07, 2009 6:27 pm

because you are on Vista with UAC enabled, there's a bug right now
shagrath
Project Lead
 
Posts: 2668
Joined: Wed Jan 14, 2009 1:39 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests