Latest Windows/Linux beta build discussion

Download and discuss official beta builds here

Re: PS3MS latest build discussion

Postby teake » Tue Dec 29, 2009 7:06 pm

I get an installer error, see attachment.
Re-downloaded several times, but made no difference.
ps3ms_installer_error.jpg
ps3ms_installer_error.jpg (17.64 KiB) Viewed 3901 times
teake
 
Posts: 38
Joined: Sat Sep 12, 2009 4:21 pm

Re: PS3MS latest build discussion

Postby pocho » Tue Dec 29, 2009 7:12 pm

teake wrote:I get an installer error, see attachment.
Re-downloaded several times, but made no difference.
ps3ms_installer_error.jpg


I confirm this as I'm having the same error message trying to install .372. I've also tried downloading the file 3 times and all of them failed with same message.
pocho
 
Posts: 20
Joined: Thu Dec 10, 2009 1:43 am

Re: PS3MS latest build discussion

Postby otmanix » Tue Dec 29, 2009 10:51 pm

Sorry, somehow the file got corrupted during upload :oops:
To make sure that everything works as expected I compiled once again, installed it successfully and uploaded it via ftp. After that I downloaded and installed it once again successfully. Now it should work.
Please try again... at same location/url
I provide NO application support via PM, so please post your question to the forum.
PS3 Media Server related articles on my blog: http://otmanix.de/?cat=11&lang=en
User avatar
otmanix
 
Posts: 528
Joined: Fri Jan 30, 2009 12:40 am
Location: Bavaria, Germany

Re: PS3MS latest build discussion

Postby teake » Wed Dec 30, 2009 7:11 am

ok, works fine now! I'll continue testing :-)

playback of topgear divx avi works fine.
Seek by time (sliding the timeslider) works fine.
Youtube sadly still doesn't work. That's probably due to something else I guess.
Haven't tested MP3 playback, ISO's, DVD-VOB etc, yet. I assume they will be fine as they used to be from the beginning.

Keep up the good work! It's really appreciated! :D
teake
 
Posts: 38
Joined: Sat Sep 12, 2009 4:21 pm

Re: PS3MS latest build discussion

Postby Witchboard » Wed Dec 30, 2009 7:37 am

I'm not sure if this is still valid as it seems 369 is a little out of date now, but I noticed that when running PMS as a service, it does not complete the list of ISO files in my directories, but if I run it as an application, it does. I apologize if this has already been mentioned or is no longer needed information as 369 is older.
Witchboard
 
Posts: 5
Joined: Tue Dec 29, 2009 4:22 am

Re: PS3MS latest build discussion

Postby SuperDre » Wed Dec 30, 2009 10:21 am

Witchboard wrote:I'm not sure if this is still valid as it seems 369 is a little out of date now, but I noticed that when running PMS as a service, it does not complete the list of ISO files in my directories, but if I run it as an application, it does. I apologize if this has already been mentioned or is no longer needed information as 369 is older.


As it's still the latest official 'beta' the information ofcourse is still valid...
SuperDre
 
Posts: 81
Joined: Fri Mar 20, 2009 5:49 pm

Re: PS3MS latest build discussion

Postby mazey » Thu Dec 31, 2009 2:57 am

ive gone back to 366+update, i find 366 highly stable and hasnt crashed once (maybe good enuff for a stable release even), yet 369 crashes every now and then and i get audio drift when transcoding the only feature its missing that id use would be no transcoding.. but ohhwell
PMS 1.90.2 SNAPSHOT - HP Proliant Microserver N54L 2.2Ghz - Windows Home Server 2011 (64bit) 8GB - Bravia KDL55HX750
mazey
 
Posts: 770
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am

Re: PS3MS latest build discussion

Postby DPT » Thu Dec 31, 2009 10:48 am

I just tryed 1.11.372 (1.2 in PS3MS) and the only error thing im geeting is if i play an avi file and rewinding you know just with R2 and L2 the media server is crashing.
But if i chose "go to" when hitting triangle no problems.

Windows 7 64 bit

Thank you sooo much for working on this nice software!
DPT
 
Posts: 113
Joined: Wed May 13, 2009 10:17 am

Re: PS3MS latest build discussion

Postby vlitim » Thu Dec 31, 2009 11:26 am

The latest build never finds the ps3 the trace seems to get half way through and stop. I am also having sound drift on version .356 when streaming from an external hard drive. Seems a bit random when it occurs, sometimes when fast forwarding or just watching. Usually can fix it by playing file from the beginning.

Here is the trace and log for .369:

[main] TRACE 10:17:29.593 Starting Java PS3 Media Server v1.11.369
[main] TRACE 10:17:29.594 by shagrath / 2008-2009
[main] TRACE 10:17:29.594 http://ps3mediaserver.blogspot.com
[main] TRACE 10:17:29.594 http://code.google.com/p/ps3mediaserver
[main] TRACE 10:17:29.594
[main] TRACE 10:17:29.595 Java 1.6.0_17-Sun Microsystems Inc.
[main] TRACE 10:17:29.595 OS Windows Vista x86 6.0
[main] TRACE 10:17:29.596 Encoding: Cp1252
[main] TRACE 10:17:29.596 Temp folder: C:\Users\TIM\AppData\Local\Temp\javaps3media
[main] TRACE 10:17:29.600 Loading configuration file: Bravia4500.conf
[main] TRACE 10:17:29.623 Loading configuration file: Bravia5500.conf
[main] TRACE 10:17:29.644 Loading configuration file: FreeboxHD.conf
[main] TRACE 10:17:29.656 Loading configuration file: Philips.conf
[main] TRACE 10:17:29.664 Loading configuration file: PopcornHour.conf
[main] TRACE 10:17:29.671 Loading configuration file: PS3.conf
[main] TRACE 10:17:29.739 Loading configuration file: Realtek.conf
[main] TRACE 10:17:29.759 Loading configuration file: Samsung.conf
[main] TRACE 10:17:29.765 Loading configuration file: Streamium.conf
[main] TRACE 10:17:29.786 Loading configuration file: XBMC.conf
[main] TRACE 10:17:29.792 Loading configuration file: XBOX360.conf
[main] TRACE 10:17:29.799 Found AviSynth plugins dir: C:\Program Files\AviSynth 2.5\plugins
[main] TRACE 10:17:29.799 !!! It seems VSFilter.dll is not installed into the AviSynth plugins dir ! It could be troublesome for playing subtitled videos with AviSynth !!!
[main] TRACE 10:17:29.799 Found VideoLAN version 0.9.2 at: C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe
[main] TRACE 10:17:29.811 Registering transcoding engine AviSynth/FFmpeg
[main] TRACE 10:17:29.811 Registering transcoding engine FFmpeg Audio
[main] TRACE 10:17:29.819 Registering transcoding engine MEncoder
[main] TRACE 10:17:29.820 Registering transcoding engine Avisynth/MEncoder
[main] TRACE 10:17:29.820 Registering transcoding engine MPlayer Audio
[main] TRACE 10:17:29.821 Registering transcoding engine MEncoder Web
[main] TRACE 10:17:29.822 Registering transcoding engine MPlayer Video Dump
[main] TRACE 10:17:29.822 Registering transcoding engine MPlayer Web
[main] TRACE 10:17:29.825 Registering transcoding engine TsMuxer
[main] TRACE 10:17:29.825 Registering transcoding engine Audio High Fidelity
[main] TRACE 10:17:29.827 Registering transcoding engine VideoLan Audio Streaming
[main] TRACE 10:17:29.827 Registering transcoding engine VideoLan Video Streaming
[main] TRACE 10:17:29.828 Registering transcoding engine FFmpeg DVR-MS Remux
[main] TRACE 10:17:29.829 Registering transcoding engine Raws Thumbnailer

The debug file seems to show that its not loading the config files?


[main] TRACE 23:02:51.141 Starting Java PS3 Media Server v1.11.369
[main] TRACE 23:02:51.143 by shagrath / 2008-2009
[main] TRACE 23:02:51.143 http://ps3mediaserver.blogspot.com
[main] TRACE 23:02:51.143 http://code.google.com/p/ps3mediaserver
[main] TRACE 23:02:51.144
[main] TRACE 23:02:51.144 Java 1.6.0_17-Sun Microsystems Inc.
[main] TRACE 23:02:51.144 OS Windows Vista x86 6.0
[main] TRACE 23:02:51.144 Encoding: Cp1252
[main] TRACE 23:02:51.151 Temp folder: C:\Users\TIM\AppData\Local\Temp\javaps3media
[main] DEBUG 23:02:51.158 Config: null
[main] TRACE 23:02:51.159 Loading configuration file: Bravia4500.conf
[main] DEBUG 23:02:51.161 Config: null
[main] TRACE 23:02:51.162 Loading configuration file: Bravia5500.conf
[main] DEBUG 23:02:51.164 Config: null
[main] TRACE 23:02:51.164 Loading configuration file: FreeboxHD.conf
[main] DEBUG 23:02:51.167 Config: null
[main] TRACE 23:02:51.167 Loading configuration file: Philips.conf
[main] DEBUG 23:02:51.172 Config: null
[main] TRACE 23:02:51.172 Loading configuration file: PopcornHour.conf
[main] DEBUG 23:02:51.174 Config: null
[main] TRACE 23:02:51.174 Loading configuration file: PS3.conf
[main] DEBUG 23:02:51.176 Config: null
[main] TRACE 23:02:51.176 Loading configuration file: Realtek.conf
[main] DEBUG 23:02:51.179 Config: null
[main] TRACE 23:02:51.179 Loading configuration file: Samsung.conf
[main] DEBUG 23:02:51.183 Config: null
[main] TRACE 23:02:51.183 Loading configuration file: Streamium.conf
[main] DEBUG 23:02:51.185 Config: null
[main] TRACE 23:02:51.185 Loading configuration file: XBMC.conf
[main] DEBUG 23:02:51.187 Config: null
[main] TRACE 23:02:51.187 Loading configuration file: XBOX360.conf
[main] DEBUG 23:02:51.188 Config: null
[main] TRACE 23:02:51.189 Found AviSynth plugins dir: C:\Program Files\AviSynth 2.5\plugins
[main] TRACE 23:02:51.189 !!! It seems VSFilter.dll is not installed into the AviSynth plugins dir ! It could be troublesome for playing subtitled videos with AviSynth !!!
[main] TRACE 23:02:51.190 Found VideoLAN version 0.9.2 at: C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe
[main] TRACE 23:02:51.201 Registering transcoding engine AviSynth/FFmpeg
[main] TRACE 23:02:51.202 Registering transcoding engine FFmpeg Audio
[main] TRACE 23:02:51.210 Registering transcoding engine MEncoder
[main] TRACE 23:02:51.211 Registering transcoding engine Avisynth/MEncoder
[main] TRACE 23:02:51.212 Registering transcoding engine MPlayer Audio
[main] TRACE 23:02:51.213 Registering transcoding engine MEncoder Web
[main] TRACE 23:02:51.214 Registering transcoding engine MPlayer Video Dump
[main] TRACE 23:02:51.214 Registering transcoding engine MPlayer Web
[main] TRACE 23:02:51.219 Registering transcoding engine TsMuxer
[main] TRACE 23:02:51.219 Registering transcoding engine Audio High Fidelity
[main] INFO 23:02:51.220 Found VLC version 0.9.2 in Windows Registry: C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe
[main] INFO 23:02:51.220 Found VLC version 0.9.2 in Windows Registry: C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe
[main] INFO 23:02:51.220 Found VLC version 0.9.2 in Windows Registry: C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe
[main] INFO 23:02:51.220 Found VLC version 0.9.2 in Windows Registry: C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe
[main] TRACE 23:02:51.220 Registering transcoding engine VideoLan Audio Streaming
[main] INFO 23:02:51.221 Found VLC version 0.9.2 in Windows Registry: C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe
[main] INFO 23:02:51.221 Found VLC version 0.9.2 in Windows Registry: C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe
[main] INFO 23:02:51.221 Found VLC version 0.9.2 in Windows Registry: C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe
[main] INFO 23:02:51.221 Found VLC version 0.9.2 in Windows Registry: C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe
[main] TRACE 23:02:51.221 Registering transcoding engine VideoLan Video Streaming
[main] TRACE 23:02:51.222 Registering transcoding engine FFmpeg DVR-MS Remux
[main] TRACE 23:02:51.222 Registering transcoding engine Raws Thumbnailer
[main] DEBUG 23:02:51.319 Search extension for C:\Users\TIM\Music
[main] INFO 23:02:51.319 Adding Music / class: net.pms.dlna.RealFile
.......

After the end just continues to show adding files to the media libaray
vlitim
 
Posts: 8
Joined: Sat Aug 01, 2009 10:47 am

Re: PS3MS latest build discussion

Postby NatD » Thu Dec 31, 2009 2:35 pm

Hi just downloaded the latest beta as I had trouble with PSMS shutting down my wireless router when streaming any sort of video from my PC.

The added feature of interacting with iTunes is superb. However, I have a problem. I can see the iTunes folders, as well as playlists (which is what I want them for, however, when I got into them, the PS3 says there are no files there!!!!

Cany anyone help???? Please?
NatD
 
Posts: 2
Joined: Fri Sep 04, 2009 4:59 pm

PreviousNext

Return to Beta Builds

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest