Page 2 of 4

Re: PS3 Media Server 1.52.1 is released

PostPosted: Sat Apr 07, 2012 9:52 am
by Raptor399
brabbit wrote:After installing mac's 2012 Java update, ps3 media server shows
java.io.IOException: No route to host

and does not connect.

Please help

Thanks

It worked great before new java update!

I'm running both the latest PMS version and the MacOS Java-2012 update, and no error here.
Perhaps the FAQ will help you determine the problem.

Re: PS3 Media Server 1.52.1 is released

PostPosted: Sun Apr 08, 2012 3:06 pm
by tezster
Just to add that PMS.exe also got flagged as malware when I installed it, but it's working normally.

Re: PS3 Media Server 1.52.1 is released

PostPosted: Sun Apr 08, 2012 4:37 pm
by Jack50
guys pls add support own3d tv streams to medua server!

Re: PS3 Media Server 1.52.1 is released

PostPosted: Wed Apr 11, 2012 6:06 am
by deletedpenguin
After upgrading from 1.52.0, all my media folders are being listed twice. (ie. 1,2,3,1,2,3) I can deal with it, just annoying.

Anyone else getting this, or am I the only one that got hit?

Re: PS3 Media Server 1.52.1 is released

PostPosted: Tue Apr 17, 2012 4:09 am
by spectre51
Running Mac OS X 10.7.3 with the latest java updates from Apple. Since getting those updates PMS does not work for me. I installed 1.52.1 and on the 360 I get a network error while on the PS3 I get a DLNA error. Attached is my debug.log There are exception errors in the log but not sure why I am getting them now. Has to be from the updates. Nothing on my network has changed to cause the network error other than java updates on the Mac.

Re: PS3 Media Server 1.52.1 is released

PostPosted: Wed Apr 18, 2012 8:49 am
by PeterK2
For some reason PMS created debug.log file with side 6 GB until my free disc space was 0. How can I disable creating of debug.log ?

Re: PS3 Media Server 1.52.1 is released

PostPosted: Wed Apr 18, 2012 9:02 am
by ExSport
Better to check what messages spamming your debug.log to fix it instead of disabling it? ;)

Re: PS3 Media Server 1.52.1 is released

PostPosted: Sun Apr 22, 2012 2:07 pm
by lanky71
Hi,
Just upgraded softwar today as got a new panasonic DMR-BWT700GL and it finds the ps3mediaserver but refuses to play any file, and in my error log it says:
"INFO 2012-04-22 17:00:08.109 [New I/O server worker #1-3] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: Panasonic-UPnPSDK/1.00 DLNADOC/1.50
INFO 2012-04-22 17:00:09.264 [New I/O server worker #1-4] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: Panasonic-UPnPSDK/1.00 DLNADOC/1.50
INFO 2012-04-22 17:00:10.231 [New I/O server worker #1-1] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: Panasonic-UPnPSDK/1.00 DLNADOC/1.50
INFO 2012-04-22 17:00:11.339 [New I/O server worker #1-2] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: Panasonic-UPnPSDK/1.00 DLNADOC/1.50
INFO 2012-04-22 17:00:15.785 [New I/O server worker #1-3] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: Panasonic-UPnPSDK/1.00 DLNADOC/1.50
INFO 2012-04-22 17:00:16.908 [New I/O server worker #1-4] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: Panasonic-UPnPSDK/1.00 DLNADOC/1.50
INFO 2012-04-22 17:00:17.901 [New I/O server worker #1-1] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: Panasonic-UPnPSDK/1.00 DLNADOC/1.50
INFO 2012-04-22 17:00:20.948 [New I/O server worker #1-2] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: Panasonic-UPnPSDK/1.00 DLNADOC/1.50
INFO 2012-04-22 17:00:21.759 [New I/O server worker #1-4] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: Panasonic-UPnPSDK/1.00 DLNADOC/1.50
INFO 2012-04-22 17:00:22.415 [New I/O server worker #1-1] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: Panasonic-UPnPSDK/1.00 DLNADOC/1.50
INFO 2012-04-22 17:00:24.427 [New I/O server worker #1-2] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: Panasonic-UPnPSDK/1.00 DLNADOC/1.50
INFO 2012-04-22 17:00:31.338 [New I/O server worker #1-3] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: Panasonic-UPnPSDK/1.00 DLNADOC/1.50
INFO 2012-04-22 17:00:32.196 [New I/O server worker #1-4] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: Panasonic-UPnPSDK/1.00 DLNADOC/1.50
INFO 2012-04-22 17:00:32.929 [New I/O server worker #1-1] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: Panasonic-UPnPSDK/1.00 DLNADOC/1.50"

So I assume that its not supported as yet lol

But thats a minor thing as I can still use my PS3 to stream files... but now my log is filled with this when playing a file via the PS3:
"NFO 2012-04-22 17:54:11.741 [StartPlaying Event] renderer: 10.1.1.13, file: D:\folder\sub-folder\file.avi
INFO 2012-04-22 17:54:32.784 [StopPlaying Event] renderer: 10.1.1.13, file: D:\folder\sub-folder\file.avi"

It repeats itself every 1-2 micro seconds for the duration of the file.

Re: PS3 Media Server 1.52.1 is released

PostPosted: Sun Apr 22, 2012 2:47 pm
by ExSport
PMS support Panasonic TV with User-Agent shown below(Panasonic.conf):
Code: Select all
RendererName=Panasonic
RendererIcon=kuro.png
UserAgentSearch=Panasonic MIL DLNA

If your TV support is same or similar with other PAN TV, change your conf file to:
Code: Select all
UserAgentSearch=Panasonic MIL DLNA|Panasonic-UPnPSDK

Your TV should be detected correctly after PMS restart.

Re: PS3 Media Server 1.52.1 is released

PostPosted: Sun Apr 22, 2012 11:00 pm
by lanky71
thank you, ill give that a try... what about the trace log:
"But thats a minor thing as I can still use my PS3 to stream files... but now my log is filled with this when playing a file via the PS3:
"NFO 2012-04-22 17:54:11.741 [StartPlaying Event] renderer: 10.1.1.13, file: D:\folder\sub-folder\file.avi
INFO 2012-04-22 17:54:32.784 [StopPlaying Event] renderer: 10.1.1.13, file: D:\folder\sub-folder\file.avi"

It repeats itself every 1-2 micro seconds for the duration of the file."

is that normal now? that when playing a file it says constantly? This was being streamed to my PS3 btw.