Loewe Connect and psm beta - it works almost perfect

For help and support with issues specific to Mac OS X
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Loewe Connect and psm beta - it works almost perfect

Postby DaveTheGrey » Sun Dec 06, 2009 1:50 pm

First of all: Thanks for your awesome work you put in this app. Unbelievable this is an open source project...

With this http://ps3mediaserver.org/forum/viewtopic.php?f=7&t=1635&start=320#p20539 beta the voices come again from the centre and not the right speaker (playing ripped dvds = vobs + ac3 with my ps3)-> yay

My question:
I've got a Loewe TV with a build in media center. Until now the only upnp server which managed to connect with it was eyeconnect (and this ugly twonky thig).
I don't know if it's this particular beta but all of a sudden the loewe plays back divx avis, photos, music and other sorts of container and codecs over the pms...
only my precious .vob files in the video_ts foldesr refuse to be played...
Are there some things I could try or read to get this to work or is it hopeless?

Sorry for any mistakes I made, english is not my first language.

Best regards!

Dave
DaveTheGrey
 
Posts: 4
Joined: Fri Dec 04, 2009 4:41 pm

Re: Loewe Connect and psm beta - it works almost perfect

Postby shagrath » Mon Dec 07, 2009 12:05 am

.vob inside a VIDEO-TS folder are actually transcoded by default, so I guess this TV does not like the transcoded mpeg stream. Try to move them in another folder NOT named "VIDEO-TS"
shagrath
Project Lead
 
Posts: 2664
Joined: Wed Jan 14, 2009 1:39 pm

Re: Loewe Connect and psm beta - it works almost perfect

Postby DaveTheGrey » Mon Dec 07, 2009 3:19 pm

awesome shagrath!!!!
you are my hero :D
Thank's alot!

Dave

P.S. Is it possible to deactivate this transcode by default behavior completely?
DaveTheGrey
 
Posts: 4
Joined: Fri Dec 04, 2009 4:41 pm

Re: Loewe Connect and psm beta - it works almost perfect

Postby shagrath » Tue Dec 08, 2009 12:26 am

not at the moment
shagrath
Project Lead
 
Posts: 2664
Joined: Wed Jan 14, 2009 1:39 pm

Re: Loewe Connect and psm beta - it works almost perfect

Postby DaveTheGrey » Tue Dec 08, 2009 12:57 pm

ok thank's anyway :)
DaveTheGrey
 
Posts: 4
Joined: Fri Dec 04, 2009 4:41 pm

Re: Loewe Connect and psm beta - it works almost perfect

Postby torbjörn » Fri Jan 20, 2012 8:46 pm

Hi Dave, longtime since this thread was active...

but can you post the renderer conf?
torbjörn
 
Posts: 6
Joined: Mon Jan 09, 2012 9:38 pm


Return to Mac OS X Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest