No Renders Found

For help and support with issues specific to Mac OS X
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

No Renders Found

Postby JustinRSharp » Sat Oct 19, 2013 6:04 am

INFO 2013-10-18 22:58:43.017 [main] Starting PS3 Media Server 1.90.1
INFO 2013-10-18 22:58:43.018 [main] by shagrath / 2008-2013
INFO 2013-10-18 22:58:43.018 [main] http://ps3mediaserver.org
INFO 2013-10-18 22:58:43.018 [main] https://github.com/ps3mediaserver/ps3mediaserver
INFO 2013-10-18 22:58:43.018 [main]
INFO 2013-10-18 22:58:43.019 [main] Build: 3a4304c72 (2013-08-17)
INFO 2013-10-18 22:58:43.019 [main] Java: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM 1.7.0_25 by Oracle Corporation
INFO 2013-10-18 22:58:43.019 [main] OS: Mac OS X x86_64 10.9
INFO 2013-10-18 22:58:43.019 [main] Encoding: UTF-8
INFO 2013-10-18 22:58:43.023 [main] Memory: 742 MB
INFO 2013-10-18 22:58:43.023 [main]
INFO 2013-10-18 22:58:43.023 [main] Working directory: /Applications/PS3 Media Server.app/Contents/Resources/Java
INFO 2013-10-18 22:58:43.027 [main] Temp directory: /var/folders/dq/fxhvtnh5649fyxy8m7vtg0ym0000gn/T/ps3mediaserver
INFO 2013-10-18 22:58:43.028 [main] Logging config file: /Applications/PS3 Media Server.app/Contents/Resources/Java/logback.xml
INFO 2013-10-18 22:58:43.028 [main] debug.log: /Users/justinrsharp/Library/Application Support/PMS/debug.log
INFO 2013-10-18 22:58:43.028 [main]
INFO 2013-10-18 22:58:43.028 [main] Profile directory: /Users/justinrsharp/Library/Application Support/PMS
INFO 2013-10-18 22:58:43.029 [main] Profile directory permissions: rw
INFO 2013-10-18 22:58:43.029 [main] Profile path: /Users/justinrsharp/Library/Application Support/PMS/PMS.conf
INFO 2013-10-18 22:58:43.029 [main] Profile permissions: rw
INFO 2013-10-18 22:58:43.030 [main] Profile name: Justins-MacBook-Pro.local
INFO 2013-10-18 22:58:43.031 [main]
INFO 2013-10-18 22:58:43.031 [main] Web conf path: /Users/justinrsharp/Library/Application Support/PMS/WEB.conf
INFO 2013-10-18 22:58:43.031 [main] Web conf permissions: file not found
INFO 2013-10-18 22:58:43.031 [main]
DEBUG 2013-10-18 22:58:43.716 [main] Reading network_interface: default: "", current: "en1"
DEBUG 2013-10-18 22:58:43.718 [main] Reading maximum_bitrate: default: "110", current: "0"
DEBUG 2013-10-18 22:58:43.721 [main] Reading prevents_sleep_mode: default: false, current: true
DEBUG 2013-10-18 22:58:43.725 [main] Reading renderer_default: default: "", current: "PlayStation 3"
DEBUG 2013-10-18 22:58:43.732 [main] Reading image_thumbnails: default: true, current: false
INFO 2013-10-18 22:58:44.193 [main] Loading MediaInfo library
INFO 2013-10-18 22:58:44.281 [main] Loaded MediaInfoLib - v0.7.61
INFO 2013-10-18 22:58:44.290 [main] Loading renderer configurations from /Applications/PS3 Media Server.app/Contents/Resources/Java/renderers
INFO 2013-10-18 22:58:44.291 [main] Loading configuration file: AirPlayer.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.295 [main] Loading configuration file: Android.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.297 [main] Loading configuration file: BlackBerryPlayBook-KalemSoftMP.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.302 [main] Loading configuration file: Bravia4500.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.305 [main] Loading configuration file: Bravia5500.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.308 [main] Loading configuration file: BraviaEX.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.312 [main] Loading configuration file: BraviaEX620.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.316 [main] Loading configuration file: BraviaHX.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.320 [main] Loading configuration file: BraviaW.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.324 [main] Loading configuration file: DLinkDSM510.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.326 [main] Loading configuration file: DirecTVHR.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.328 [main] Loading configuration file: FreeboxHD.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.330 [main] Loading configuration file: FreecomMusicPal.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.332 [main] Loading configuration file: Kuro.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.334 [main] Loading configuration file: LGST600.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.338 [main] Loading configuration file: N900.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.341 [main] Loading configuration file: NetgearNeoTV.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.343 [main] Loading configuration file: OPPOBDP83.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.344 [main] Loading configuration file: OPPOBDP93.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.346 [main] Loading configuration file: OnkyoTX-NR717.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.347 [main] Loading configuration file: PS3.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.356 [main] Loading configuration file: Panasonic.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.359 [main] Loading configuration file: Philips.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.361 [main] Loading configuration file: PhilipsPFL.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.366 [main] Loading configuration file: PopcornHour.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.367 [main] Loading configuration file: Realtek.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.369 [main] Loading configuration file: SMP-N100.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.371 [main] Loading configuration file: Samsung-SMT-G7400.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.375 [main] Loading configuration file: SamsungAllShare.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.377 [main] Loading configuration file: SamsungWiseLink.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.378 [main] Loading configuration file: SharpAquos.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.380 [main] Loading configuration file: Showtime3.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.382 [main] Loading configuration file: Showtime4.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.385 [main] Loading configuration file: SonyBluray.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.387 [main] Loading configuration file: SonyHomeTheatreSystem.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.390 [main] Loading configuration file: Streamium.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.391 [main] Loading configuration file: TelstraTbox.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.392 [main] Loading configuration file: VideoWebTV.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.393 [main] Loading configuration file: VizioSmartTV.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.395 [main] Loading configuration file: WDTVLive.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.397 [main] Loading configuration file: WMP.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.399 [main] Loading configuration file: XBMC.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.400 [main] Loading configuration file: XBOX360.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.401 [main] Loading configuration file: YamahaRXA1010.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.402 [main] Loading configuration file: YamahaRXV3900.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.403 [main] Loading configuration file: YamahaRXV671.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.404 [main] Loading configuration file: iPad-iPhone.conf
INFO 2013-10-18 22:58:44.406 [main] Checking MPlayer font cache. It can take a minute or so.
DEBUG 2013-10-18 22:58:44.406 [main] launching: osx/mplayer
INFO 2013-10-18 22:58:44.483 [main] Done!
INFO 2013-10-18 22:58:44.488 [main] Searching for plugins in /Applications/PS3 Media Server.app/Contents/Resources/Java/plugins
INFO 2013-10-18 22:58:44.489 [main] No plugins found
INFO 2013-10-18 22:58:44.498 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg Audio
INFO 2013-10-18 22:58:44.501 [main] Registering transcoding engine: MEncoder Video
INFO 2013-10-18 22:58:44.501 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg
INFO 2013-10-18 22:58:44.502 [main] Registering transcoding engine: VLC Video
DEBUG 2013-10-18 22:58:44.523 [main] FFmpeg supported protocols: [cache, concat, crypto, data, file, ftp, gopher, hls, http, httpproxy, https, mmsh, mmst, pipe, rtp, srtp, tcp, tls, udp, rtmp, rtmpe, rtmps, rtmpt, rtmpte, mms]
INFO 2013-10-18 22:58:44.523 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg Web Video
INFO 2013-10-18 22:58:44.525 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg Web Audio
INFO 2013-10-18 22:58:44.525 [main] Registering transcoding engine: MEncoder Web Video
INFO 2013-10-18 22:58:44.526 [main] Registering transcoding engine: VLC Web Video
INFO 2013-10-18 22:58:44.527 [main] Registering transcoding engine: tsMuxeR
INFO 2013-10-18 22:58:44.528 [main] Registering transcoding engine: Audio High Fidelity
INFO 2013-10-18 22:58:44.529 [main] Registering transcoding engine: VLC Web Audio (Legacy)
INFO 2013-10-18 22:58:44.529 [main] Registering transcoding engine: VLC Web Video (Legacy)
INFO 2013-10-18 22:58:44.530 [main] Registering transcoding engine: dcraw Thumbnailer
INFO 2013-10-18 22:58:44.588 [main] Using address /10.0.1.200 found on network interface: name:en1 (en1)
INFO 2013-10-18 22:58:44.589 [main] Created socket: /10.0.1.200:5001
DEBUG 2013-10-18 22:58:44.670 [main] Sending ALIVE...
DEBUG 2013-10-18 22:58:44.675 [main] Reading uuid: default: null, current: "c2949257-ca87-4b76-9690-d1ec8872f36d"
INFO 2013-10-18 22:58:44.675 [main] Using the following UUID configured in PMS.conf: c2949257-ca87-4b76-9690-d1ec8872f36d
INFO 2013-10-18 22:58:44.929 [main] The server should now appear on your renderer
DEBUG 2013-10-18 22:58:54.928 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...



Getting no renders found.... Log is above... attempted reinstall and also tried

General config settings changed from default to:
forced networking on en1
default renderer PS3

my setup,

macbook pro i7
airport extreme
ps3

(all connected wireless)
ps3 & mbp have static ip on network.
I have airport setup with port 5001 open for ps3 ip and also tried setting ps3 ip as "default host"
on mbp PS3 media server has exception for all incoming connections in the firewall portion of system preferences.
JustinRSharp
 
Posts: 3
Joined: Sat Oct 19, 2013 6:00 am

Re: No Renders Found

Postby JustinRSharp » Mon Oct 21, 2013 9:43 pm

If anyone has info I would greatly appreciate it. I have looked at many forums and I haven't seen anything that was helpful (though i could be overlooking it).

Thanks in advance.
JustinRSharp
 
Posts: 3
Joined: Sat Oct 19, 2013 6:00 am

Re: No Renders Found

Postby JustinRSharp » Fri Oct 25, 2013 5:41 pm

Anyone?
JustinRSharp
 
Posts: 3
Joined: Sat Oct 19, 2013 6:00 am

Re: No Renders Found

Postby meskibob » Fri Oct 25, 2013 6:01 pm

Follow the FAQ - viewtopic.php?f=6&t=3507&p=32731#p34933
Start at the "After UDP Broadcast" section.
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4788
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm

Re: No Renders Found

Postby severalgirlsgalore » Mon Oct 28, 2013 4:40 am

I am also having this same problem since upgrading to Mavericks.

Never had an issue with it before

EDIT: forgive me i am a dope.. i accidentally had my wireless connection enabled and i meant to use wired
severalgirlsgalore
 
Posts: 2
Joined: Mon Oct 28, 2013 4:39 am


Return to Mac OS X Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests