Server keeps disconnecting

For help and support with issues specific to Mac OS X
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Server keeps disconnecting

Postby GatorsUF » Thu Dec 27, 2012 1:34 am

I keep having to restart the server for my Panasonic DVD player to recognize it. I used to have a similar problem when I connected with my Xbox360. Usually it will work fine once I restart it and the whole video would play, but tonight it actually disconnected in the middle of playing. Below is the log file from the "Traces" tab. If you need any other info please let me know.

INFO 2012-12-26 18:35:46.982 [StartPlaying Event] renderer: 192.168.1.9, file: /Users/rowe/NewsGroups/Video.mkv
INFO 2012-12-26 18:35:47.131 [New I/O server worker #2-5] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: IPI/1.0 UPnP/1.0 DLNADOC/1.50
INFO 2012-12-26 18:35:47.147 [New I/O server worker #2-6] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: IPI/1.0 UPnP/1.0 DLNADOC/1.50
INFO 2012-12-26 18:35:47.315 [New I/O server worker #2-7] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: IPI/1.0 UPnP/1.0 DLNADOC/1.50
INFO 2012-12-26 18:35:47.505 [New I/O server worker #2-8] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: IPI/1.0 UPnP/1.0 DLNADOC/1.50
INFO 2012-12-26 18:35:47.527 [New I/O server worker #2-1] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: IPI/1.0 UPnP/1.0 DLNADOC/1.50
INFO 2012-12-26 18:35:47.578 [New I/O server worker #2-2] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: IPI/1.0 UPnP/1.0 DLNADOC/1.50
INFO 2012-12-26 18:35:47.754 [New I/O server worker #2-3] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: IPI/1.0 UPnP/1.0 DLNADOC/1.50
INFO 2012-12-26 18:35:47.921 [New I/O server worker #2-4] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: IPI/1.0 UPnP/1.0 DLNADOC/1.50
INFO 2012-12-26 18:35:48.820 [New I/O server worker #2-5] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: IPI/1.0 UPnP/1.0 DLNADOC/1.50
INFO 2012-12-26 18:35:50.652 [New I/O server worker #2-6] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: IPI/1.0 UPnP/1.0 DLNADOC/1.50
INFO 2012-12-26 19:05:08.095 [StopPlaying Event] renderer: 192.168.1.9, file: /Users/rowe/NewsGroups/Video.mkv
GatorsUF
 
Posts: 2
Joined: Fri Dec 09, 2011 1:58 am

Return to Mac OS X Support

Who is online

Users browsing this forum: thebmillz and 6 guests