Using college internet, No renderers were found

For help and support with issues specific to Mac OS X
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Using college internet, No renderers were found

Postby jaredmecham » Thu Jan 05, 2012 6:16 pm

Hey,

I've been reading around for a while here trying to figure out why my computer can't find my PS3. I'm almost positive it is in the firewall my college uses. Does anybody know a work-around? I've tried all the things recommended in the FAQ (to the best of my knowledge) and still no luck.

Code: Select all
[main] DEBUG 10:06:55.026 Choosing java look and feel: com.apple.laf.AquaLookAndFeel
[main] INFO  10:06:56.958 Starting PS3 Media Server 1.50.0
[main] INFO  10:06:56.959 by shagrath / 2008-2011
[main] INFO  10:06:56.960 http://ps3mediaserver.org
[main] INFO  10:06:56.960 http://code.google.com/p/ps3mediaserver
[main] INFO  10:06:56.960 http://ps3mediaserver.blogspot.com
[main] INFO  10:06:56.960
[main] INFO  10:06:56.961 Java: 1.6.0_29-Apple Inc.
[main] INFO  10:06:56.961 OS: Mac OS X x86_64 10.7.2
[main] INFO  10:06:56.961 Encoding: UTF-8
[main] INFO  10:06:56.962 Working directory: /Applications/PS3 Media Server.app/Contents/Resources/Java
[main] INFO  10:06:56.966 Temp folder: /var/folders/sj/jm0fmr3x2_d01jb4q8tcm9180000gq/T/ps3mediaserver
[main] INFO  10:06:56.967 Logging config file: /Applications/PS3 Media Server.app/Contents/Resources/Java/logback.xml
[main] INFO  10:06:56.967 debug.log: /Applications/PS3 Media Server.app/Contents/Resources/Java/debug.log
[main] INFO  10:06:56.968
[main] INFO  10:06:56.968 Profile directory: /Users/natemecham/Library/Application Support/PMS
[main] INFO  10:06:56.969 Profile path: /Users/natemecham/Library/Application Support/PMS/PMS.conf
[main] INFO  10:06:56.970 Profile status: rw
[main] INFO  10:06:56.971 Profile name: null-00236c7f3664.rn.byu.edu
[main] INFO  10:06:56.971
[main] INFO  10:06:56.979 Loading MediaInfo library
[main] INFO  10:06:57.187 Loaded MediaInfoLib - v0.7.51
[main] INFO  10:06:57.193 Loading renderer configurations from /Applications/PS3 Media Server.app/Contents/Resources/Java/renderers
[main] INFO  10:06:57.194 Loading configuration file: AirPlayer.conf
[main] INFO  10:06:57.236 Loading configuration file: Android.conf
[main] INFO  10:06:57.240 Loading configuration file: Bravia4500.conf
[main] INFO  10:06:57.249 Loading configuration file: Bravia5500.conf
[main] INFO  10:06:57.253 Loading configuration file: BraviaEX.conf
[main] INFO  10:06:57.262 Loading configuration file: FreeboxHD.conf
[main] INFO  10:06:57.264 Loading configuration file: FreecomMusicPal.conf
[main] INFO  10:06:57.270 Loading configuration file: iPad-iPhone.conf
[main] INFO  10:06:57.281 Loading configuration file: Kuro.conf
[main] INFO  10:06:57.284 Loading configuration file: N900.conf
[main] INFO  10:06:57.287 Loading configuration file: Panasonic.conf
[main] INFO  10:06:57.291 Loading configuration file: Philips.conf
[main] INFO  10:06:57.345 Loading configuration file: PopcornHour.conf
[main] INFO  10:06:57.347 Loading configuration file: PS3.conf
[main] INFO  10:06:57.371 Loading configuration file: Realtek.conf
[main] INFO  10:06:57.378 Loading configuration file: SamsungAllShare.conf
[main] INFO  10:06:57.380 Loading configuration file: SamsungWiseLink.conf
[main] INFO  10:06:57.382 Loading configuration file: Showtime3.conf
[main] INFO  10:06:57.388 Loading configuration file: SonyBluray.conf
[main] INFO  10:06:57.392 Loading configuration file: Streamium.conf
[main] INFO  10:06:57.396 Loading configuration file: WDTVLive.conf
[main] INFO  10:06:57.400 Loading configuration file: WMP.conf
[main] INFO  10:06:57.403 Loading configuration file: XBMC.conf
[main] INFO  10:06:57.406 Loading configuration file: XBOX360.conf
[main] INFO  10:06:57.409 Checking MPlayer font cache. It can take a minute or so.
[main] DEBUG 10:06:57.410 launching: osx/mplayer
[main] INFO  10:06:57.687 Done!
[main] INFO  10:06:57.695 Searching for plugins in /Applications/PS3 Media Server.app/Contents/Resources/Java/plugins
[main] INFO  10:06:57.697 No plugins found
[main] INFO  10:06:57.699 Registering transcoding engine: FFmpeg Audio
[main] INFO  10:06:57.703 Registering transcoding engine: MEncoder
[main] INFO  10:06:57.703 Registering transcoding engine: MPlayer Audio
[main] INFO  10:06:57.704 Registering transcoding engine: MEncoder Web
[main] INFO  10:06:57.704 Registering transcoding engine: MPlayer Video Dump
[main] INFO  10:06:57.704 Registering transcoding engine: MPlayer Web
[main] INFO  10:06:57.705 Registering transcoding engine: tsMuxeR
[main] INFO  10:06:57.706 Registering transcoding engine: Audio High Fidelity
[main] INFO  10:06:57.707 Registering transcoding engine: VLC Audio Streaming
[main] INFO  10:06:57.708 Registering transcoding engine: VLC Video Streaming
[main] INFO  10:06:57.709 Registering transcoding engine: Raws Thumbnailer
[main] INFO  10:06:57.790 Skipping network interface lo0 (lo0)
[main] INFO  10:06:57.792 Using localhost address
[main] INFO  10:06:57.793 Created socket: 0.0.0.0/0.0.0.0:5001
[Thread-8] INFO  10:06:57.817 Starting DLNA Server on host 10.16.16.3 and port 5001...
[main] DEBUG 10:06:57.834 Sending ALIVE...
[main] INFO  10:06:57.842 Using the following UUID configured in PMS.conf: d7b3968f-2746-38b0-9b8d-88c82d9e2425
[main] INFO  10:07:01.463 The server should now appear on your renderer
[Thread-12] DEBUG 10:07:11.464 Sending ALIVE...
[Thread-13] INFO  10:07:23.116 No IP filter specified, access granted to /10.16.16.4
[Thread-12] DEBUG 10:07:36.421 Sending ALIVE...
[Thread-13] INFO  10:09:52.263 No IP filter specified, access granted to /10.16.16.89
[Thread-12] DEBUG 10:10:40.393 Sending ALIVE...
[AWT-EventQueue-0] INFO  10:11:18.015 Sending BYEBYE...
[AWT-EventQueue-0] INFO  10:11:22.516 Stopping server on host 10.16.16.3 and port 5001...
[AWT-EventQueue-0] INFO  10:11:23.522 Scanning network interface en1 (en1)
[AWT-EventQueue-0] INFO  10:11:23.524 Using address /10.16.16.3 found on network interface: name:en1 (en1)
[AWT-EventQueue-0] INFO  10:11:23.524 Created socket: /10.16.16.3:5001
[AWT-EventQueue-0] DEBUG 10:11:23.525 Sending ALIVE...
[Thread-14] INFO  10:11:23.525 Starting DLNA Server on host 10.16.16.3 and port 5001...
[Thread-12] DEBUG 10:13:44.019 Sending ALIVE...
[Thread-12] DEBUG 10:16:47.867 Sending ALIVE...
 
jaredmecham
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 05, 2012 6:11 pm

Re: Using college internet, No renderers were found

Postby jaredmecham » Sat Jan 07, 2012 5:11 pm

FIXED:

I just plugged in an old router, not connected to the internet persay, but the network it creates, I can get PS3MS to work.
jaredmecham
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 05, 2012 6:11 pm


Return to Mac OS X Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests