No Renderers found

For help and support with issues specific to Mac OS X
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

No Renderers found

Postby kytsym » Tue Apr 02, 2013 11:42 am

Downloaded month or so back - worked perfectly from the start.

now i get "no renderers found" error and PS3 can't find media server anymore?

My trace log is attached

Code: Select all
INFO  2013-04-02 21:41:50.516 [main] Loading MediaInfo library
INFO  2013-04-02 21:41:50.568 [main] Loaded MediaInfoLib - v0.7.58
INFO  2013-04-02 21:41:50.575 [main] Loading renderer configurations from /Applications/PS3 Media Server.app/Contents/Resources/Java/renderers
INFO  2013-04-02 21:41:50.576 [main] Loading configuration file: AirPlayer.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.581 [main] Loading configuration file: Android.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.584 [main] Loading configuration file: Bravia4500.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.587 [main] Loading configuration file: Bravia5500.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.608 [main] Loading configuration file: BraviaEX.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.614 [main] Loading configuration file: DirecTVHR.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.619 [main] Loading configuration file: DLinkDSM510.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.623 [main] Loading configuration file: FreeboxHD.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.625 [main] Loading configuration file: FreecomMusicPal.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.632 [main] Loading configuration file: iPad-iPhone.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.637 [main] Loading configuration file: Kuro.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.641 [main] Loading configuration file: LGST600.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.650 [main] Loading configuration file: N900.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.679 [main] Loading configuration file: OPPOBDP83.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.685 [main] Loading configuration file: OPPOBDP93.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.688 [main] Loading configuration file: Panasonic.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.693 [main] Loading configuration file: Philips.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.695 [main] Loading configuration file: PhilipsPFL.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.700 [main] Loading configuration file: PopcornHour.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.701 [main] Loading configuration file: PS3.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.708 [main] Loading configuration file: Realtek.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.710 [main] Loading configuration file: Samsung-SMT-G7400.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.729 [main] Loading configuration file: SamsungAllShare.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.764 [main] Loading configuration file: SamsungWiseLink.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.766 [main] Loading configuration file: Showtime3.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.770 [main] Loading configuration file: SMP-N100.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.773 [main] Loading configuration file: SonyBluray.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.778 [main] Loading configuration file: Streamium.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.782 [main] Loading configuration file: WDTVLive.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.783 [main] Loading configuration file: WMP.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.787 [main] Loading configuration file: XBMC.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.788 [main] Loading configuration file: XBOX360.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.790 [main] Loading configuration file: YamahaRXA1010.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.791 [main] Loading configuration file: YamahaRXV671.conf
INFO  2013-04-02 21:41:50.793 [main] Checking MPlayer font cache. It can take a minute or so.
INFO  2013-04-02 21:41:50.849 [main] Done!
INFO  2013-04-02 21:41:50.857 [main] Searching for plugins in /Applications/PS3 Media Server.app/Contents/Resources/Java/plugins
INFO  2013-04-02 21:41:50.858 [main] No plugins found
INFO  2013-04-02 21:41:50.867 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg Audio
INFO  2013-04-02 21:41:50.872 [main] Registering transcoding engine: MEncoder
INFO  2013-04-02 21:41:50.873 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg
INFO  2013-04-02 21:41:50.873 [main] Registering transcoding engine: MPlayer Audio
INFO  2013-04-02 21:41:50.874 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg Web Video
INFO  2013-04-02 21:41:50.874 [main] Registering transcoding engine: MEncoder Web
INFO  2013-04-02 21:41:50.875 [main] Registering transcoding engine: MPlayer Video Dump
INFO  2013-04-02 21:41:50.876 [main] Registering transcoding engine: MPlayer Web
INFO  2013-04-02 21:41:50.878 [main] Registering transcoding engine: tsMuxeR
INFO  2013-04-02 21:41:50.878 [main] Registering transcoding engine: Audio High Fidelity
INFO  2013-04-02 21:41:50.879 [main] Registering transcoding engine: VLC Audio Streaming
INFO  2013-04-02 21:41:50.880 [main] Registering transcoding engine: VLC Video Streaming
INFO  2013-04-02 21:41:50.880 [main] Registering transcoding engine: dcraw Thumbnailer
INFO  2013-04-02 21:41:50.984 [main] Using address /192.168.2.10 found on network interface: name:en1 (en1)
INFO  2013-04-02 21:41:50.985 [main] Created socket: /192.168.2.10:5001
INFO  2013-04-02 21:41:51.130 [main] Using the following UUID configured in PMS.conf: 260e1f55-749e-49ab-9a68-a4791f12d949
INFO  2013-04-02 21:41:55.309 [main] The server should now appear on your renderer
kytsym
 
Posts: 3
Joined: Tue Apr 02, 2013 11:39 am

Re: No Renderers found

Postby kytsym » Tue Apr 02, 2013 11:43 am

I have uninstalled - re-installed. Enabled/disabled firewall so not sure what the cause is
kytsym
 
Posts: 3
Joined: Tue Apr 02, 2013 11:39 am

Re: No Renderers found

Postby meskibob » Tue Apr 02, 2013 12:46 pm

I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4738
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm

Re: No Renderers found

Postby kytsym » Thu Apr 04, 2013 11:22 am

Figured it out......

Changed "force networking on interface" to one of the three options in the list and tadah!
kytsym
 
Posts: 3
Joined: Tue Apr 02, 2013 11:39 am


Return to Mac OS X Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests