MMS Streaming and possible buffer management issues

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

MMS Streaming and possible buffer management issues

Postby buju » Sat Mar 07, 2009 5:46 am

Hi, can someone confirm if there are issues with playing the following stream, please?
http://direct.monde.radio-canada.ca.edg ... ctor:32581 32581&akcp=8914&akserial=13&fp=v001 -
This link plays well, without any issues in both WMP and VLC.
When played in on PS3 via PMS it does not play, while the buffer size shows a growing... NEGATIVE value?
What gives?

I have tried other links for this station (RDI Canada), but in those cases other issues ensued.
PMS would play the stream for about 2-3 minutes after which it would stop.
Both this stream and the other streams work nicely in WMP and VLC.

If this stream works for you, I hope that someone can figure out what's going on.
Note that I am using VLC for both audio and video streaming .
Thanks.
Windows XP SP3, Intel Core 2 T5600 1.83 GHz, 1GB
LAN: 1 Gbps + 11N (oodles of throughput), WAN: 5.14/.580 Mbps <consistent
PMS 1.10, VLC web streaming
Video file engines: 1) TSMuxer, 2) MEncoder
Audio file engines: 1) MPlayer Audio, 2) FFmpeg Audio
buju
 
Posts: 37
Joined: Tue Feb 10, 2009 6:25 pm

Re: MMS Streaming and possible buffer management issues

Postby buju » Sat Mar 07, 2009 7:03 am

rtsp://vipnrj.yacast.net/nrj_tvhit#EXTM3U#EXTM3U
A main stream ... stream that has same issues. Just in case that you'd say that the issue was related to the type of link used above.
I get the stream for about 2-3 mins, and then it stops streaming.
Again no issues in VLC or WMP. [EDIT] Strike VLC off... It looks like the issue may be VLC related as the stream does stop after the 2-3 minutes when played in VLC, but it's perfectly fine in WMP. Any ideas? [EDIT]

Do you guys experience the same? I DO hope that there's something wrong with my setup.

BTW, before you ask, I use a Dual Core 2 T5600, 1 GB RAM with XP SP3.
Thanks.
Windows XP SP3, Intel Core 2 T5600 1.83 GHz, 1GB
LAN: 1 Gbps + 11N (oodles of throughput), WAN: 5.14/.580 Mbps <consistent
PMS 1.10, VLC web streaming
Video file engines: 1) TSMuxer, 2) MEncoder
Audio file engines: 1) MPlayer Audio, 2) FFmpeg Audio
buju
 
Posts: 37
Joined: Tue Feb 10, 2009 6:25 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests