Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby RosemeadDriver » Fri Sep 24, 2010 12:18 am

Thanks for the information, I'll upgrade PS3MS to latest beta tonight and see what happen.

natjen wrote:I doubt you could contact Sony as the player is not meant to play MKV files anyway so what will they care?

But, some GOOD NEWS!

I upgraded my PS3MS to the latest beta build and everything works fine for me! Even Go To!

Windows 7 Ultimate x64
4 GB DDR3 1333
4 GB Readyboost USB
Q6600 2,4 GHz standard
2TB Library
100mb cabled to PS3
PS3 launch console on 3.5 F/W

Hope this helps someone!

At least I can watch Robin Hood tonight :D
RosemeadDriver
 
Posts: 4
Joined: Tue Sep 21, 2010 8:33 pm

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby natjen » Fri Sep 24, 2010 12:49 am

No problem. :D
natjen
 
Posts: 69
Joined: Sat Oct 03, 2009 12:01 pm

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby dgallardo9 » Fri Sep 24, 2010 1:09 am

natjen:

When you say last beta build you mean :
Latest builds [2010-02-20] / Current revision: 409
Windows: http://ps3mediaserver.googlecode.com/fi ... 9-BETA.exe

I have this beta build installed some months ago and it worked fine until the 3.50 update.

When I try to reproduce an MKV that needs transcoding with a subtitle when I use the goto function it doesn't work:
There is a: "Not enough memory to allocate 629145600 bytes ... Using half of it" error message

If I try to reproduce a video that was converted with mkv2vob it works fine, even the goto function.

Do you reproduce an MKV with transcoding and subtitles ?

What are you'r settings ?

Thanks and regards
Daniel
dgallardo9
 
Posts: 5
Joined: Wed Sep 22, 2010 1:38 pm

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby dounavilla » Fri Sep 24, 2010 1:19 am

I upgraded media server to version 1.20.409 , is this the latest version as "goto" still not responding ??
dounavilla
 
Posts: 5
Joined: Wed Sep 22, 2010 11:31 pm

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby xb71 » Fri Sep 24, 2010 1:25 am

Replying to thread to get updates, Same issue here!
This is such a great application, hope development continues..
xb71
 
Posts: 15
Joined: Fri Sep 24, 2010 1:21 am

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby dounavilla » Fri Sep 24, 2010 1:30 am

IS it possible to contact the makers of ps3 media server ? prehaps there is a fix from there side ?
dounavilla
 
Posts: 5
Joined: Wed Sep 22, 2010 11:31 pm

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby calvinwei » Fri Sep 24, 2010 1:37 am

dounavilla wrote:I upgraded media server to version 1.20.409 , is this the latest version as "goto" still not responding ??

same to me,still doesnt work.OS:XP.
calvinwei
 
Posts: 2
Joined: Thu Sep 23, 2010 12:15 am

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby natjen » Fri Sep 24, 2010 1:39 am

dgallardo9 wrote:natjen:

When you say last beta build you mean :
Latest builds [2010-02-20] / Current revision: 409
Windows: http://ps3mediaserver.googlecode.com/fi ... 9-BETA.exe

I have this beta build installed some months ago and it worked fine until the 3.50 update.

When I try to reproduce an MKV that needs transcoding with a subtitle when I use the goto function it doesn't work:
There is a: "Not enough memory to allocate 629145600 bytes ... Using half of it" error message

If I try to reproduce a video that was converted with mkv2vob it works fine, even the goto function.

Do you reproduce an MKV with transcoding and subtitles ?

What are you'r settings ?

Thanks and regards
Daniel


Hi yes I was just playing MKV 1080p DTS straight off my PC streamed through to the PS3 like normal and everything worked.
natjen
 
Posts: 69
Joined: Sat Oct 03, 2009 12:01 pm

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby xb71 » Fri Sep 24, 2010 1:58 am

Tried the beta build in the last thread with MKV w/ subs.
(This is a movie I was watching prior to 3.50 with success)
No Luck,

Here is what the traces file says:
>>>>>>>>>>>
[main] TRACE 17:49:00.906 Using following UUID: 0e0d9ccd-15db-3cfd-9820-73125d8d055a
[New I/O server worker #1-1] TRACE 17:49:03.326 Renderer Playstation 3 found on this address: /192.168.1.103
[New I/O server worker #1-1] TRACE 17:49:05.330 Renderer Playstation 3 have an estimated network speed of: 512 Mb/s
[main] TRACE 17:49:06.785 It's ready! You should see the server appears on XMB
[New I/O server worker #1-2] TRACE 17:49:38.381 Starting transcode/remux of Paprika_(2006)_[720p,BluRay,x264]_-_THORA.mkv
[New I/O server worker #1-2] TRACE 17:51:46.483 Starting transcode/remux of Paprika_(2006)_[720p,BluRay,x264]_-_THORA.mkv
>>>>>>>>>>>>>>>

Isn't there a log file somewhere?

win 7 64
gigabit network
xb71
 
Posts: 15
Joined: Fri Sep 24, 2010 1:21 am

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby natjen » Fri Sep 24, 2010 2:08 am

Maybe default the settings and try it?

All I had time to do before work was an inplace upgrade from 1.1.50 to the latest build, so I figure it would just have default settings in it for now?
natjen
 
Posts: 69
Joined: Sat Oct 03, 2009 12:01 pm

PreviousNext

Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Yahoo [Bot] and 14 guests