Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby ManicD » Mon Oct 25, 2010 6:20 pm

Thanks for the updated build, Shagrath. Donation sent.
ManicD
 
Posts: 1
Joined: Mon Oct 25, 2010 6:12 pm

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby zprewitt » Thu Oct 28, 2010 1:23 am

I updated to 412 and streamed an mkv of Apocalypse now (ripped from standard DVD). The audio played fine, but video playback was sped up considerably, almost double the normal speed. Has anyone seen this behavior with any of their movies?
zprewitt
 
Posts: 35
Joined: Wed Sep 29, 2010 5:49 am

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby tiepo » Sat Oct 30, 2010 4:24 pm

shagrath wrote:I uploaded a 412 build for Windows and Linux: http://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/list



Hello Guys,
I new here to write but already read almost all posts. I'm using 42 version but still having problems with SD Videos. All .avi sd videos are going forward fast or jumping for a later scene. Do you already have this information? On HD videos I don`t have this problem.

I'm using a Phenom II X4, 4Gb, 1GB video. I've set to use MEncoder.
I have installed K-Lite codecs but already tried CCCP, DIVX Codecs, etc.

Thanks.
tiepo
 
Posts: 1
Joined: Sat Oct 30, 2010 3:45 pm

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby lelunde » Tue Nov 16, 2010 7:19 pm

Thanks a lot! The Go To-function works perfectly on my Mac build as well :)
lelunde
 
Posts: 2
Joined: Sun Oct 03, 2010 6:11 pm

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby Hyzer » Sun Dec 12, 2010 1:23 am

Works for me as well. Great work Shagrath - all your efforts are hugely appriciated!

A donation's on the way ;)
Hyzer
 
Posts: 2
Joined: Sun Jul 04, 2010 9:58 pm

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby lui » Tue Jan 25, 2011 10:01 pm

PMS is just great. Go-to function works fine for my setup again:
- PS3 firmware 3.50
- PMS 1.20.412 (Mencoder)
- Windows Server 2008 R2
- mkv (1080p, DTS/AC3, x264, Subs)

Thanks for the big effort!
lui
 
Posts: 1
Joined: Tue Jan 25, 2011 9:54 pm

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby WalkyChalky » Wed Feb 02, 2011 9:37 am

I installed the jar that was uploaded for Mac and now I get an "unknown renderer detected" and none of my files show up for streaming. Anyone know how to fix this?
WalkyChalky
 
Posts: 6
Joined: Wed Feb 02, 2011 9:34 am

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby WalkyChalky » Wed Feb 02, 2011 7:10 pm

Anybody out there?? lol
WalkyChalky
 
Posts: 6
Joined: Wed Feb 02, 2011 9:34 am

Re: Firmware 3.50 wrecked goto function on MKV files.

Postby WalkyChalky » Wed Feb 02, 2011 7:29 pm

Nvm. I just downloaded the latest Mac Beta and tried it again. Works flawlessly! thanks!!
WalkyChalky
 
Posts: 6
Joined: Wed Feb 02, 2011 9:34 am

Previous

Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 4 guests