Youtube playlist doesn't work

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Youtube playlist doesn't work

Postby Schlicki » Fri Aug 06, 2010 5:18 pm

Hi!

I've added different version of playlist of youtube:

Code: Select all
videofeed.Web,Youtube,Music=http://gdata.youtube.com/feeds/api/users/bloodnetpommfriedel/playlists?v=2
videofeed.Web,Youtube,Music=http://gdata.youtube.com/feeds/api/users/bloodnetpommfriedel/playlists?v=1
videofeed.Web,Youtube,Music=http://gdata.youtube.com/feeds/api/playlists/bloodnetpommfriedel
videofeed.Web,Youtube,Music=http://gdata.youtube.com/feeds/api/playlists/E61F732588D5A6A2?client=ytapi-youtube-browse


None of them is working.

The screens stays always black. What can a dummy like me do?
Schlicki
 
Posts: 11
Joined: Sun Apr 18, 2010 7:57 pm

Re: Youtube playlist doesn't work

Postby chocolateboy » Fri Aug 06, 2010 6:30 pm

Use PMSEncoder and the YouTube wizard (Playlist entries -> Get -> Playlist ID):

Code: Select all
videofeed.Web,YouTube=http://gdata.youtube.com/feeds/api/playlists/E61F732588D5A6A2
chocolateboy
Project Member
 
Posts: 2577
Joined: Wed Sep 16, 2009 10:05 am

Re: Youtube playlist doesn't work

Postby Schlicki » Sat Aug 07, 2010 1:41 am

Hi!

Thanks, but I don't have the engines listed in the pms.conf

Code: Select all
thumbnails = true
folders = L:\\HD-Movies,Q:\\MP3\\Alben,Q:\\MP3\\Playlists
alternativeffmpegpath = C:\\Program Files (x86)\\PS3 Media Server\\win32\\dvrms\\ffmpeg_MPGMUX.exe
mencoder_ass = true
hidevideosettings = true
enable_archive_browsing = true
hide_extensions = true
hide_enginenames = true
hide_transcode_folder = false
usecache = true
audio_thumbnails_method = 1
hide_empty_folders = true
mencoder_audiolangs = ger
mencoder_sublangs = ger
dvd_isos_thumbnails = true
use_mplayer_for_video_thumbs = true
mencoder_mt = true
mencoder_nooutofsync = false


Where must I place it?
Schlicki
 
Posts: 11
Joined: Sun Apr 18, 2010 7:57 pm

Re: Youtube playlist doesn't work

Postby chocolateboy » Sat Aug 07, 2010 7:41 am

Make sure you're using the latest version of PMS (as per the instructions). Otherwise (again) detailed instructions for diagnosing/reporting issues are in the README.
chocolateboy
Project Member
 
Posts: 2577
Joined: Wed Sep 16, 2009 10:05 am

Re: Youtube playlist doesn't work

Postby Schlicki » Sat Aug 07, 2010 7:59 am

Here is the debug.log, the pmsencoder.log is empty.
Attachments
PS3 Media Server.rar
debug
(22.5 KiB) Downloaded 265 times
Schlicki
 
Posts: 11
Joined: Sun Apr 18, 2010 7:57 pm

Re: Youtube playlist doesn't work

Postby chocolateboy » Sat Aug 07, 2010 8:07 am

Try clicking the "Save" icon in the PMS GUI - see if that saves the engines list. (Then quit PMS before adding "pmsencoder".) Otherwise, just shut PMS down and add the default list with "pmsencoder" at the the front:

Code: Select all
engines = pmsencoder,mencoder,avsmencoder,tsmuxer,mplayeraudio,ffmpegaudio,tsmuxeraudio,vlcvideo,mencoderwebvideo,mplayervideodump,mplayerwebaudio,vlcaudio,ffmpegdvrmsremux
chocolateboy
Project Member
 
Posts: 2577
Joined: Wed Sep 16, 2009 10:05 am

Re: Youtube playlist doesn't work

Postby -m- » Wed Aug 10, 2011 2:23 am

chocolateboy wrote:Try clicking the "Save" icon in the PMS GUI - see if that saves the engines list. (Then quit PMS before adding "pmsencoder".) Otherwise, just shut PMS down and add the default list with "pmsencoder" at the the front:

Code: Select all
engines = pmsencoder,mencoder,avsmencoder,tsmuxer,mplayeraudio,ffmpegaudio,tsmuxeraudio,vlcvideo,mencoderwebvideo,mplayervideodump,mplayerwebaudio,vlcaudio,ffmpegdvrmsremux


where exactly do i place this in my pms.config file?????? here's what mine looks like:

Code: Select all
thumbnails = true
alternativeffmpegpath = C:\\Program Files (x86)\\PS3 Media Server\\win32\\dvrms\\ffmpeg_MPGMUX.exe
mencoder_ass = true
network_interface = eth3
port = 5001
minimized = false
http_engine_v2 = true
prevents_sleep_mode = true
enable_archive_browsing = true
itunes = false
use_mplayer_for_video_thumbs = true
dvd_isos_thumbnails = true
audio_thumbnails_method = 1
folders = E:\\My Documents\\Comics,E:\\My Documents\\My Audio,E:\\My Documents\\My Pictures,E:\\My Documents\\My Videos,E:\\My Documents,C:\\Users\\Miles\\Downloads,E:\\My Documents\\My Pictures\\Wallpaper
hidevideosettings = false
hide_transcode_folder = false
tsmuxer_mux_all_audiotracks = false
hide_enginenames = false
audiochannels = 2
mencoder_usepcm = false
mencoder_disablesubs = true
mencoder_sublangs = eng
mencoder_audiosublangs = eng
mencoder_remux_mpeg2 = false
nbcores = 4
maxvideobuffer = 510
hide_media_library_folder = false
maximumbitrate = 510
hostname = 10.1.1.1
autoloadsrt = false
mencoder_ass_defaultstyle = false
mencoder_forcefps = true
fix_25fps_av_mismatch = true
mencoder_encode = keyint=5:vqscale=1:vqmin=1



:?:
-m-
 
Posts: 50
Joined: Wed Aug 03, 2011 10:50 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 6 guests