MP3,photos, videos : slow start

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

MP3,photos, videos : slow start

Postby sboober » Mon Feb 16, 2009 9:50 pm

Hello,

Since PMS 1.04 or firmware 2.60, I wait 5min to launch videos (even mp3!!).
I try 2 PCs, same result (P4 2.8 /1go).

I use cpl. My router is a freebox (french people must know). My file server : 192.168.0.10. PS3 :192.168.0.5

I switch off firewall, anti virus... same result.

Sorry for my english :)

any ideas?

Thanks

Manu
sboober
 
Posts: 9
Joined: Sat Feb 14, 2009 6:14 pm

Re: MP3,photos, videos : slow start

Postby EVERLASTIN6 » Mon Feb 16, 2009 11:44 pm

try forward port 5001 in your router if you didnt change it in pms
EVERLASTIN6
 
Posts: 9
Joined: Mon Jan 26, 2009 7:42 pm

Re: MP3,photos, videos : slow start

Postby sboober » Tue Feb 17, 2009 12:43 am

I'll try it.

But pms appears in xmb, so port configuration must be good ?
sboober
 
Posts: 9
Joined: Sat Feb 14, 2009 6:14 pm

Re: MP3,photos, videos : slow start

Postby sboober » Tue Feb 17, 2009 6:35 pm

So I try it and.... idem :(

I see pms on ps3, but always 4/5min to start video, 2min for mp3...
I didn't have any problem before, I don't why.

Thanks in davnce for ideas :)
sboober
 
Posts: 9
Joined: Sat Feb 14, 2009 6:14 pm

Re: MP3,photos, videos : slow start

Postby sboober » Wed Feb 18, 2009 6:50 pm

Hello,

I found !!

I don't know why, but the problem came from the ps3.
it was wwith a static ip (store, online worked well...). I try DHCP ans it worked....

voila

Thanks
sboober
 
Posts: 9
Joined: Sat Feb 14, 2009 6:14 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 12 guests