Bandwidth Limit Not Working?

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Bandwidth Limit Not Working?

Postby Aporia » Mon Jan 19, 2009 8:54 pm

I'm having trouble getting the maximum bandwidth to work. The server appears to ignore the limit in Transcoding Settings > Common transode settings > maximum bandwidth box, based on the "current bitrate" meter on the status page and on stuttering on the console. I've tried closing and reopening the server (after saving) and searching for it again on the PS3, but no luck.

Sorry if this is super simple and obvious, but I can't seem to figure it out.
Aporia
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 19, 2009 8:48 pm

Re: Bandwidth Limit Not Working?

Postby Chaoz » Tue Jan 20, 2009 3:16 am

No idea. Mine is always like that too.
Chaoz
 
Posts: 45
Joined: Mon Jan 19, 2009 10:26 pm

Re: Bandwidth Limit Not Working?

Postby Aporia » Tue Jan 20, 2009 10:19 pm

Thanks for the reply, it's nice to know that it's not just me.
Aporia
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 19, 2009 8:48 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 19 guests