Setting up Gigabit Connection

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Setting up Gigabit Connection

Postby trence » Sat Jul 18, 2009 2:59 pm

Hi, I was wondering the best way to set up a gigabit setup. I got a Gigabit Switch, and some Cat6 cables. I have an Xbox 360, with a router connected to a DSL modem. What should I connect to what? All these cables can be confusing. Thanks. :)
trence
 
Posts: 8
Joined: Wed Jul 15, 2009 3:27 am

Re: Setting up Gigabit Connection

Postby meskibob » Sat Jul 18, 2009 5:16 pm

Modem---Router---Switch---everything else (PC, 360, etc)
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4788
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm

Re: Setting up Gigabit Connection

Postby trence » Sat Jul 18, 2009 8:20 pm

Ok, thank you. :D
trence
 
Posts: 8
Joined: Wed Jul 15, 2009 3:27 am

Re: Setting up Gigabit Connection

Postby otmanix » Sat Jul 18, 2009 10:45 pm

here are some technical infos: http://otmanix.de/english/2009/05/17/java-ps3-media-server-for-dummies-chapter-2-networking-and-technical-basics/
I thought xbox360 has an integrated 10/100MBit/s NIC? If that is true you won't be able to get a 1GBit/s connection...

Otmanix
I provide NO application support via PM, so please post your question to the forum.
PS3 Media Server related articles on my blog: http://otmanix.de/?cat=11&lang=en
User avatar
otmanix
 
Posts: 528
Joined: Fri Jan 30, 2009 12:40 am
Location: Bavaria, Germany

Re: Setting up Gigabit Connection

Postby trence » Sun Jul 19, 2009 3:45 am

Ok, thanks for the heads up.
trence
 
Posts: 8
Joined: Wed Jul 15, 2009 3:27 am


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 13 guests