The Escapist: Zero Punctuation Stream Issue

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

The Escapist: Zero Punctuation Stream Issue

Postby vavaud » Wed Jul 15, 2009 12:44 am

hello I'm Vavaud (Duel-Core 3.0Ghz, 4 GB Ram and 780i MB, 1000Base-T Network| All Cable). Been using the PS3ms for a few weeks now and have toying around with new internet radios and video feeds, but i have been having a issue with one feed, The Escapist: Zero Punctuation
Code: Select all
videofeed.Web,The Escapist Magazine,=http://www.escapistmagazine.com/rss/videos/list/1.xml
. now i do have Mplayer installed, CCCP and AVIsynth.

Here is the deal, i can see the folder and even the video files but no matter how i transcode them, i get a black screen.
Here is a the trace route: [Thread-105] TRACE 19:11:22.360 Starting transcode/remux of Ghostbusters: The Video Game

I'm thinking it is either the video format on the site or I'm a retard and miss something.

Any help would be great
vavaud
 
Posts: 2
Joined: Wed Jul 15, 2009 12:33 am

Re: The Escapist: Zero Punctuation Stream Issue

Postby jaqb » Wed Jul 15, 2009 8:28 am

Yes its the video format. Zero Punctuation was the first this I tried on PS3 Media Server....maybe if we can extract flv from those videos....
HD YouTube on PS3 -> PS3 Youtube :D Are you a F1 fan ? Check out F1Reader.com
jaqb
 
Posts: 163
Joined: Tue Jan 27, 2009 11:50 am

Re: The Escapist: Zero Punctuation Stream Issue

Postby vavaud » Wed Jul 15, 2009 2:12 pm

o well i guess I'll just have to view from my computer.
vavaud
 
Posts: 2
Joined: Wed Jul 15, 2009 12:33 am


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 11 guests