Mouse stutters while media server is in use?

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Mouse stutters while media server is in use?

Postby mcpenisfilet » Sun Jul 12, 2009 1:41 am

So im currently running a Logitech G7 mouse on the system that my ps3 wirelessly streams from, the system runs flawlessly when ps3 is streaming games run smooth keyboard works fine but the mouse stutters like crazy and the minute you turn off or even pause the ps3 media it becomes smooth again. any thoughts? its driving me mad!
Last edited by mcpenisfilet on Sun Jul 12, 2009 3:15 am, edited 1 time in total.
mcpenisfilet
 
Posts: 5
Joined: Sun Jul 12, 2009 1:37 am

Re: Mouse stutters while media server is in use?

Postby mcpenisfilet » Sun Jul 12, 2009 2:54 am

By the way heres my system specs:

Intel Core 17 940
MSI X58 Platinum Mainboard
Nvidia 275GTX 896 MB
6gb Kingston DDR3
2 X WD500 sata
Seagate Terrabyte drive
GB lan
Dlink WBR-2310
mcpenisfilet
 
Posts: 5
Joined: Sun Jul 12, 2009 1:37 am

Re: Mouse stutters while media server is in use?

Postby meskibob » Sun Jul 12, 2009 3:38 am

What are your CPU usage and memory usage at when the mouse is glitching?
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4788
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm

Re: Mouse stutters while media server is in use?

Postby mcpenisfilet » Sun Jul 12, 2009 4:00 am

They are both really low ram is sitting at 36% in use and cpu at 10%
mcpenisfilet
 
Posts: 5
Joined: Sun Jul 12, 2009 1:37 am

Re: Mouse stutters while media server is in use?

Postby meskibob » Sun Jul 12, 2009 4:27 am

Is that CPU usage spread over all four cores or is it isolated on one?
Maybe there's an incompatibility issue between the SetPoint drivers and Java? Although I haven't seen it on my wired MX518 w/ SetPoint 4.72.40 on Vista x64.

Edit: some browsing on google has a bunch of people saying that changing the channel on the router seems to help...
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4788
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm

Re: Mouse stutters while media server is in use?

Postby mcpenisfilet » Sun Jul 12, 2009 4:46 am

Maybe its possible that my router and g7 are on the same frequency?!
mcpenisfilet
 
Posts: 5
Joined: Sun Jul 12, 2009 1:37 am

Re: Mouse stutters while media server is in use?

Postby mcpenisfilet » Sun Jul 12, 2009 11:55 pm

nope changing channel on my router didnt help it.
mcpenisfilet
 
Posts: 5
Joined: Sun Jul 12, 2009 1:37 am


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Butman, Google [Bot] and 17 guests