Audio/Video not matched up

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Audio/Video not matched up

Postby gtp_98c » Tue Jul 07, 2009 1:08 pm

All my backed up blurays work without issue. I do however have one (HAPPY FEET) that at about the 10 min mark the sound is about 2-3 seconds behind the video... Any ideas why this would be? I have just installed PSM as a standard setup with ZERO modifications.

Thx
gtp_98c
 
Posts: 42
Joined: Mon Jul 06, 2009 2:41 pm

Re: Audio/Video not matched up

Postby karine123 » Tue Jul 07, 2009 1:23 pm

pls use that and post the result here , it can help
karine123
 
Posts: 91
Joined: Sat Apr 25, 2009 10:30 am

Re: Audio/Video not matched up

Postby gtp_98c » Tue Jul 07, 2009 6:44 pm

use that??? what are you talking about?
gtp_98c
 
Posts: 42
Joined: Mon Jul 06, 2009 2:41 pm

Re: Audio/Video not matched up

Postby ExSport » Tue Jul 07, 2009 6:45 pm

Click on that and see ;)
ExSport
 
Posts: 2167
Joined: Mon Jan 19, 2009 5:40 pm

Re: Audio/Video not matched up

Postby gtp_98c » Tue Jul 07, 2009 7:07 pm

IC. it didn't go to the link the first time. So i just run this on my file and then post the text results? Will do.
gtp_98c
 
Posts: 42
Joined: Mon Jul 06, 2009 2:41 pm

Re: Audio/Video not matched up

Postby karine123 » Tue Jul 07, 2009 7:10 pm

yes please
karine123
 
Posts: 91
Joined: Sat Apr 25, 2009 10:30 am

Re: Audio/Video not matched up

Postby gtp_98c » Wed Jul 15, 2009 12:46 am

Here is the output it gave me...

Please let me know what the issue may be.

Thx



General
ID/String : 1
CompleteName : E:\Movies\Animated\HappyFeet.m2ts
Format : BDAV
Format/Info : Blu-ray Video
FileSize/String : 10.9 GiB
Duration/String : 1h 48mn
OverallBitRate/String : 14.4 Mbps
OverallBitRate_Maximum/String : 35.5 Mbps

Video
ID/String : 4113 (0x1011)
MenuID/String : 1 (0x1)
Format : VC-1
Format_Profile : AP@L3
Duration/String : 1h 48mn
BitRate/String : 13.2 Mbps
Width/String : 1 920 pixels
Height/String : 1 080 pixels
DisplayAspectRatio/String : 16/9
FrameRate/String : 23.976 fps
Colorimetry : 4:2:0
ScanType/String : Progressive
Bits-(Pixel*Frame) : 0.265
StreamSize/String : 10.0 GiB (92%)

Audio
ID/String : 4352 (0x1100)
MenuID/String : 1 (0x1)
Format : AC-3
Format/Info : Audio Coding 3
Duration/String : 1h 48mn
BitRate_Mode/String : Constant
BitRate/String : 640 Kbps
Channel(s)/String : 6 channels
ChannelPositions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
SamplingRate/String : 48.0 KHz
StreamSize/String : 497 MiB (4%)
Language/String : English
gtp_98c
 
Posts: 42
Joined: Mon Jul 06, 2009 2:41 pm

Re: Audio/Video not matched up

Postby abhijeet » Wed Jul 15, 2009 8:22 am

Try flipping the "A/v Sync Alternate Method" option on the Transcoding Settings -> mencoder tab. Some files work well with that turned off while some work well with that turned on.
abhijeet
 
Posts: 14
Joined: Sun Feb 15, 2009 5:33 am

Re: Audio/Video not matched up

Postby gtp_98c » Thu Jul 16, 2009 1:07 pm

i did, this mismatch happens later in the movie (10min mark instead of the 5min mark) but it still happens.
gtp_98c
 
Posts: 42
Joined: Mon Jul 06, 2009 2:41 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Yahoo [Bot] and 14 guests