Any Fix for FastForward x10 Yet? (Wired)

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Any Fix for FastForward x10 Yet? (Wired)

Postby nokmond » Wed Jan 28, 2009 11:20 pm

Hi, is there a fix for FF / Rew at x10 speed yet? I'm using it wired. :D
nokmond
 
Posts: 12
Joined: Tue Jan 27, 2009 11:20 pm

Re: Any Fix for FastForward x10 Yet? (Wired)

Postby Topguy » Wed Jan 28, 2009 11:36 pm

nokmond wrote:Hi, is there a fix for FF / Rew at x10 speed yet? I'm using it wired. :D


Yeah, use "go to" instead. ;)
Topguy
 
Posts: 219
Joined: Mon Jan 19, 2009 9:27 pm

Re: Any Fix for FastForward x10 Yet? (Wired)

Postby nokmond » Wed Jan 28, 2009 11:39 pm

Topguy wrote:
nokmond wrote:Hi, is there a fix for FF / Rew at x10 speed yet? I'm using it wired. :D


Yeah, use "go to" instead. ;)


:D Yeah, I do. :shock:
nokmond
 
Posts: 12
Joined: Tue Jan 27, 2009 11:20 pm

Re: Any Fix for FastForward x10 Yet? (Wired)

Postby shagrath » Thu Jan 29, 2009 1:46 pm

that's working here... what engine do you use ? what video type ? etc
shagrath
Project Lead
 
Posts: 2667
Joined: Wed Jan 14, 2009 1:39 pm

Re: Any Fix for FastForward x10 Yet? (Wired)

Postby nokmond » Thu Jan 29, 2009 2:00 pm

shagrath wrote:that's working here... what engine do you use ? what video type ? etc


They are mkv's 720p. I use tsmuxer or mencoder. It doesn't work with either?
nokmond
 
Posts: 12
Joined: Tue Jan 27, 2009 11:20 pm

Re: Any Fix for FastForward x10 Yet? (Wired)

Postby shagrath » Thu Jan 29, 2009 2:27 pm

nokmond wrote:
shagrath wrote:that's working here... what engine do you use ? what video type ? etc


They are mkv's 720p. I use tsmuxer or mencoder. It doesn't work with either?


forget fast fwd with tsMuxer (for now)
with Mencoder it should work though. Some people have experienced sames troubles but it was network related...
post a zipped debug.log if you want, I can take a look at it
shagrath
Project Lead
 
Posts: 2667
Joined: Wed Jan 14, 2009 1:39 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] and 9 guests