Streaming not working

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Streaming not working

Postby hubris » Wed May 20, 2009 8:13 pm

Hi

I'm trying to use the PS3 Media Server and i successfully did in the past.
Now I'm running into problems

What i do:
Turn on PS3
Turn on PSM

What happens:
PS3 detects PSM
PSM detects PS3
I go down the folders I'm streaming and that all works.
I open the map that contains the movie i would like to so and that works. I can see the thumbnails
When i start the movie (no matter what file type it has) nothing happens.
In PSM i can see the buffer filling but after 3 sec it goes to empty
On my television i mostly get the error: "Media Server Error: An HTTP error (-2147284704) has occurred" and on occasion "Data format not supported".

On my machine everything is configured the way it should be and on the PS3 the same.

The only thing i can come up with is the fact that my router doesn't support UPNP but then again sometimes it works...

Anyone has/had this problem?

Specs: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.0Ghz, 4Gb RAM Memory, Windows Vista SP1
Network: All switches, cables and PC ports are 1Gb (except the router but data doesn't go through this unless it needs to go to the internet)

Regards
Hubris
hubris
 
Posts: 2
Joined: Wed May 20, 2009 8:01 pm

Re: Streaming not working

Postby meskibob » Wed May 20, 2009 8:40 pm

Have you tried playing the files with MEncoder in the #Transcode# folder available at the top of the directory?
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4788
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm

Re: Streaming not working

Postby bogart27 » Thu May 21, 2009 2:17 pm

I'm also having this issue. All the Transcode Options do not work.
bogart27
 
Posts: 1
Joined: Thu May 21, 2009 2:12 pm

Re: Streaming not working

Postby shivanie » Sat May 23, 2009 4:18 am

im having problems too and im not sure whats wrong mine is showing if i remember correctly DLNA 120 error i think thats what it says but it's ever since i downloaded updates for my PS3 thats when it started to happen
shivanie
 
Posts: 1
Joined: Sat May 23, 2009 4:15 am

Re: Streaming not working

Postby hubris » Sun May 24, 2009 7:18 pm

Playing around with the settings doesn't solve the problem.
The only thing i can think of is the fact that it is Vista.

I have another comp here that works like a charm but it runs XP (and isn't powerfull enough to stream 1080p files)

Gr
H
hubris
 
Posts: 2
Joined: Wed May 20, 2009 8:01 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot], Yahoo [Bot] and 15 guests