I'm at a loss please help!!

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

I'm at a loss please help!!

Postby swanamaker » Sat Jun 28, 2014 1:27 pm

This is the last possible thing in the world i could think of so i'm really hoping someone here could help. Every night my PS3 keeps resetting the audio settings and unchecks all the options until all that is left are the 2 defaulted 2.0 tracks. Could this be from the media server, and if so how can i fix it? I have looked EVERYWHERE online and cant find one other topic on this, any help would be so appreciated. i have talked to sony and even they cant figure it out. please help, thanks
swanamaker
 
Posts: 2
Joined: Sat Jun 28, 2014 1:23 pm

Re: I'm at a loss please help!!

Postby swanamaker » Tue Jul 08, 2014 9:48 pm

has this happened to anyone else?
swanamaker
 
Posts: 2
Joined: Sat Jun 28, 2014 1:23 pm

Re: I'm at a loss please help!!

Postby meskibob » Wed Jul 09, 2014 12:18 am

This sounds like a PS3 issue only, not something from PMS. You may have better luck at the official Sony support website or support forums.
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4760
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] and 11 guests