WD MyBook World Edition II problems

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

WD MyBook World Edition II problems

Postby nik7 » Sat Feb 22, 2014 10:05 am

Hi all,

have been using PS3 Media Server for some time now, and have realized that most of the files that I stream from my Western Digital network drive stop streaming after various times. So I have been going over google over several forums posts etc and still have not understood what may have gone wrong. I have read though that most people that have the same problems with me (in general streaming not a network drive) have windows 7 x64. Same with me, so I was wondering if there is a general problem with x64 windows or it is something else like the java version, the codecs I have been using etc... just downloaded the newest version of klite full codec pack to see if that will solve the problem and will get back to you but it is really annoying to use teamviewer from my room to log into my "main computer" in the living room in order to restart the ps3 media server and then go back to the 10th minute to resume the movie/episode etc. And if it stops streaming again, to do that again.

Is there anyone that can help me? Putting the code below from my debug file.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/4170160/debug.log
https://dl.dropboxusercontent.com/u/4170160/PMS.conf
nik7
 
Posts: 2
Joined: Sun Jan 19, 2014 9:30 pm

Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 9 guests