Audio/video out of sync

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Audio/video out of sync

Postby dmm » Thu Dec 19, 2013 8:17 pm

Hi everyone!

Everytime I try to stream a MP4 movie on the X360 the audio is out of sync, meaning few seconds foward than the video. :(

I have searched in the forum and tried some of the suggestions, such as checking/unchecking alternative A/V sync and force FFmpeg and also tried the custom X360 script given in the forum, but still no results.

However, if I play on the same video(s) on the default xbox player, audio/video sync is fine. :?

Any suggestions?

Thanks!
dmm
 
Posts: 2
Joined: Tue Jan 29, 2013 4:22 am

Re: Audio/video out of sync

Postby kb23 » Fri Dec 20, 2013 8:32 am

Piggy backing on this thread.
I am also having this issue, it started for me about 2 updates ago on the Xbox360.

Additional info:

CODEC...............: X264
FILE SIZE...........: 2.04 GB
RESOLUTION..........: 1920*800
FRAME RATE..........: 23.976 fps
AUDIO...............: 92.0 Kbps AAC-LC (2CH)
SUBTITLES...........: NONE

or

CODEC...............: X264
FILE SIZE...........: 696.22 MB
RESOLUTION..........: 1280*720
FRAME RATE..........: 23.976 fps
AUDIO...............: 92.0 Kbps AAC-LC (2CH)
SUBTITLES...........: NONE

These 2 movies played fine previously, also some movies will play fine and at random points it will stop with a messege that media type is not supported, does anyone have any ideas what is happening?
System Info:
Ubuntu 12.04 LTS
3.2GHz Quad Core
4Gb Ram
PS3MS
Subsonic/Madsonic
kb23
 
Posts: 1
Joined: Mon Sep 30, 2013 12:21 am
Location: Las Vegas


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], memocan, Yahoo [Bot] and 17 guests