External subtitles not working

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

External subtitles not working

Postby psik » Fri Apr 10, 2009 5:23 am

Hi,

The subtitles show fine on my computer in VLC Player or Windows Media Player both...
On PS3 Media Server I go to transcode, and then I choose the AviSynth/Mencoder option (which says beside it *External subtitles), however, when press play and the movie plays, it plays fine but no subtitles..

ANd yes the movie and the subtitles are in the same directory and I have
CCCP installed, VobSub, Directoshow FIlters, DivX & Xvid codec.

And please find the debug.log file attached.

Thanks
Attachments
Copy of debug.rar
(33.51 KiB) Downloaded 46 times
AMD ATHLON XP 1.7, XP SP3, WiFi Router Connection
psik
 
Posts: 20
Joined: Sun Feb 15, 2009 8:12 am

Re: External subtitles not working

Postby Lareon » Mon Apr 13, 2009 5:41 pm

Heya, don't think i can give you the answer to why it's not working but i had the same problem

the way i resolved it sort of was to enable ass/ssa and fontconfig in the ps3 media server settings (Mencoder)

then in the "transcode" folder in the film i wanted to watch i chose one of the options in there it had avisynth as the sub option afterwards and they worked fine for me :)

hope until someone gives the real answer this works out
Lareon
 
Posts: 1
Joined: Mon Apr 13, 2009 5:37 pm

Re: External subtitles not working

Postby psik » Mon Apr 13, 2009 8:10 pm

Hey Lareon,

Thanks a lot,I'll give it a try and see if I can fix it then.

Reza
AMD ATHLON XP 1.7, XP SP3, WiFi Router Connection
psik
 
Posts: 20
Joined: Sun Feb 15, 2009 8:12 am


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests