1.90 tsMuxer is back, but it doesn't work

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

1.90 tsMuxer is back, but it doesn't work

Postby ChosenGSR » Thu Aug 01, 2013 8:19 pm

Glad to see tsMuxer playback is once again available, having had to use mencoder in version 1.82 was a pain in the butt. Only one issue, tsMuxer doesn't work with any of my content. I've never had any problem with previous version of ps3mediaserver.

Process C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\tsMuxeR.exe has a return code of -3! Maybe an error occurred... check the log file

NFO 2013-08-01 15:15:43.929 [StartPlaying Event] Started sending ********.mkv to PlayStation 3 on 192.168.1.5
DEBUG 2013-08-01 15:15:43.944 [Thread-149] 100.0% complete
DEBUG 2013-08-01 15:15:44.199 [Thread-149] 100.0% complete
DEBUG 2013-08-01 15:15:44.373 [Thread-146] Pes packet len too large ( >100Mb). Bad stream or invalid codec speciffed.
DEBUG 2013-08-01 15:15:44.374 [Thread-132] Disconnected pipe: \\.\pipe\1375384543117videoout
DEBUG 2013-08-01 15:15:44.377 [Thread-136] Disconnected pipe: \\.\pipe\1375384543120audioout
INFO 2013-08-01 15:15:44.379 [tsMuxeR.exe-31] Process C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\tsMuxeR.exe has a return code of -2! Maybe an error occurred... check the log file
DEBUG 2013-08-01 15:15:44.382 [tsMuxeR.exe-31] Stopping process: mencoder.exe-29
DEBUG 2013-08-01 15:15:44.382 [Thread-131] Error: null
DEBUG 2013-08-01 15:15:44.383 [Thread-130] Error :null
INFO 2013-08-01 15:15:44.383 [tsMuxeR.exe-31] Destroying buffer
DEBUG 2013-08-01 15:15:44.384 [Thread-135] Error: null
DEBUG 2013-08-01 15:15:44.387 [tsMuxeR.exe-31] Stopping process: mencoder.exe-30
DEBUG 2013-08-01 15:15:44.388 [Thread-134] Error :null
INFO 2013-08-01 15:15:44.387 [tsMuxeR.exe-31] Destroying buffer
DEBUG 2013-08-01 15:15:46.430 [Buffered IO End Checker] Stopping process: tsMuxeR.exe-31
INFO 2013-08-01 15:15:46.430 [Buffered IO End Checker] Destroying buffer
INFO 2013-08-01 15:15:48.465 [StopPlaying Event] Stopped sending *********.mkv to PlayStation 3 on 192.168.1.5
ChosenGSR
 
Posts: 9
Joined: Wed Oct 05, 2011 3:24 am

Re: 1.90 tsMuxer is back, but it doesn't work

Postby Nitz369 » Mon Aug 12, 2013 5:24 am

exact same error here... Any help?
Nitz369
 
Posts: 5
Joined: Tue Jun 25, 2013 7:28 am

Re: 1.90 tsMuxer is back, but it doesn't work

Postby Nitz369 » Mon Aug 12, 2013 5:25 am

Running on Win8 streaming to PS3
Nitz369
 
Posts: 5
Joined: Tue Jun 25, 2013 7:28 am

Re: 1.90 tsMuxer is back, but it doesn't work

Postby shagrath » Tue Aug 13, 2013 8:44 pm

yep tsmuxer engine is broken in 1.90, fix on the way
shagrath
Project Lead
 
Posts: 2667
Joined: Wed Jan 14, 2009 1:39 pm

Re: 1.90 tsMuxer is back, but it doesn't work

Postby Raptor399 » Tue Aug 13, 2013 10:14 pm

See if the snapshot build solves the problem.
Raptor399
Project Member
 
Posts: 1916
Joined: Thu Mar 10, 2011 12:06 am

Re: 1.90 tsMuxer is back, but it doesn't work

Postby mattc » Fri Apr 04, 2014 1:07 pm

Thread dig I know, but is there a fix on the near horizon? Still having the same issues.

Is there another mixer that can be used in the meantime?
mattc
 
Posts: 1
Joined: Fri Apr 04, 2014 12:58 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 17 guests