MKV not playing

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

MKV not playing

Postby comradezero » Tue Jul 09, 2013 12:17 am

Hi everyone. This is my first post here. I have searched for a solution to my problem on Google and here on the forums to no avail. My problem is that MKV's will not play. I am using version 1.82.0.

If I look at the MKV files on my PS3, they appear as Unsupported Data and will not play. I would appreciate any help that others here can offer. Here is the debug.log:

Code: Select all
INFO  2013-07-08 19:08:57.720 [main] Starting PS3 Media Server 1.82.0
INFO  2013-07-08 19:08:57.730 [main] by shagrath / 2008-2013
INFO  2013-07-08 19:08:57.732 [main] http://ps3mediaserver.org
INFO  2013-07-08 19:08:57.732 [main] https://github.com/ps3mediaserver/ps3mediaserver
INFO  2013-07-08 19:08:57.733 [main]
INFO  2013-07-08 19:08:57.734 [main] Build: 616a9b305 (2013-06-03)
INFO  2013-07-08 19:08:57.735 [main] Java: 1.7.0_25-Oracle Corporation
INFO  2013-07-08 19:08:57.736 [main] OS: Windows 7 x86 6.1
INFO  2013-07-08 19:08:57.738 [main] Encoding: UTF-8
INFO  2013-07-08 19:08:57.740 [main] Memory: 742 MB
INFO  2013-07-08 19:08:57.740 [main]
INFO  2013-07-08 19:08:57.741 [main] Working directory: C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server
INFO  2013-07-08 19:08:57.747 [main] Temp directory: C:\Users\Seidl\AppData\Local\Temp\ps3mediaserver
INFO  2013-07-08 19:08:57.749 [main] Logging config file: C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\logback.xml
INFO  2013-07-08 19:08:57.750 [main] debug.log: C:\Users\Seidl\AppData\Local\Temp\\debug.log
INFO  2013-07-08 19:08:57.750 [main]
INFO  2013-07-08 19:08:57.751 [main] Profile directory: C:\ProgramData\PMS
INFO  2013-07-08 19:08:57.751 [main] Profile path: C:\ProgramData\PMS\PMS.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.751 [main] Profile permissions: rw
INFO  2013-07-08 19:08:57.752 [main] Profile name: Babyeater
INFO  2013-07-08 19:08:57.752 [main]
INFO  2013-07-08 19:08:57.755 [main] Loading MediaInfo library
INFO  2013-07-08 19:08:57.825 [main] Loaded MediaInfoLib - v0.7.62
INFO  2013-07-08 19:08:57.828 [main] Loading renderer configurations from C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\renderers
INFO  2013-07-08 19:08:57.829 [main] Loading configuration file: AirPlayer.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.832 [main] Loading configuration file: Android.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.833 [main] Loading configuration file: Bravia4500.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.835 [main] Loading configuration file: Bravia5500.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.837 [main] Loading configuration file: BraviaEX.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.839 [main] Loading configuration file: BraviaHX.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.842 [main] Loading configuration file: DirecTVHR.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.888 [main] Loading configuration file: DLinkDSM510.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.890 [main] Loading configuration file: FreeboxHD.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.891 [main] Loading configuration file: FreecomMusicPal.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.892 [main] Loading configuration file: iPad-iPhone.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.894 [main] Loading configuration file: Kuro.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.895 [main] Loading configuration file: LGST600.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.898 [main] Loading configuration file: N900.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.899 [main] Loading configuration file: OPPOBDP83.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.900 [main] Loading configuration file: OPPOBDP93.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.901 [main] Loading configuration file: Panasonic.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.903 [main] Loading configuration file: Philips.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.904 [main] Loading configuration file: PhilipsPFL.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.907 [main] Loading configuration file: PopcornHour.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.908 [main] Loading configuration file: PS3.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.910 [main] Loading configuration file: Realtek.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.911 [main] Loading configuration file: Samsung-SMT-G7400.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.913 [main] Loading configuration file: SamsungAllShare.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.914 [main] Loading configuration file: SamsungWiseLink.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.915 [main] Loading configuration file: Showtime3.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.917 [main] Loading configuration file: SMP-N100.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.918 [main] Loading configuration file: SonyBluray.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.919 [main] Loading configuration file: Streamium.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.920 [main] Loading configuration file: WDTVLive.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.921 [main] Loading configuration file: WMP.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.922 [main] Loading configuration file: XBMC.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.923 [main] Loading configuration file: XBOX360.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.925 [main] Loading configuration file: YamahaRXA1010.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.926 [main] Loading configuration file: YamahaRXV671.conf
INFO  2013-07-08 19:08:57.927 [main] Checking MPlayer font cache. It can take a minute or so.
INFO  2013-07-08 19:08:58.484 [main] Done!
INFO  2013-07-08 19:08:58.485 [main] Found AviSynth plugins dir: C:\Program Files (x86)\AviSynth 2.5\plugins
INFO  2013-07-08 19:08:58.486 [main] VSFilter.dll is not in the AviSynth plugins directory. This can cause problems when trying to play subtitled videos with AviSynth
INFO  2013-07-08 19:08:58.486 [main] Found VLC version 2.0.7 at: C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe
INFO  2013-07-08 19:08:58.490 [main] Searching for plugins in C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\plugins
INFO  2013-07-08 19:08:58.492 [main] No plugins found
INFO  2013-07-08 19:08:58.507 [main] Registering transcoding engine: AviSynth/FFmpeg
INFO  2013-07-08 19:08:58.508 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg Audio
INFO  2013-07-08 19:08:58.513 [main] Registering transcoding engine: MEncoder Video
INFO  2013-07-08 19:08:58.514 [main] Registering transcoding engine: AviSynth/MEncoder
INFO  2013-07-08 19:08:58.514 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg Video
INFO  2013-07-08 19:08:58.516 [main] Registering transcoding engine: VLC Video
INFO  2013-07-08 19:08:58.517 [main] Registering transcoding engine: MPlayer Audio
INFO  2013-07-08 19:08:58.517 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg Web Video
INFO  2013-07-08 19:08:58.518 [main] Registering transcoding engine: MEncoder Web Video
INFO  2013-07-08 19:08:58.519 [main] Registering transcoding engine: VLC Web Video
INFO  2013-07-08 19:08:58.520 [main] Registering transcoding engine: MPlayer Web Video
INFO  2013-07-08 19:08:58.520 [main] Registering transcoding engine: MPlayer Web Audio
INFO  2013-07-08 19:08:58.522 [main] Registering transcoding engine: tsMuxeR
INFO  2013-07-08 19:08:58.522 [main] Registering transcoding engine: Audio High Fidelity
INFO  2013-07-08 19:08:58.524 [main] Registering transcoding engine: VLC Web Audio (Legacy)
INFO  2013-07-08 19:08:58.524 [main] Registering transcoding engine: VLC Web Video (Legacy)
INFO  2013-07-08 19:08:58.525 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg DVR-MS Remux
INFO  2013-07-08 19:08:58.526 [main] Registering transcoding engine: dcraw Thumbnailer
INFO  2013-07-08 19:08:58.586 [main] Using forced address 192.168.1.2
INFO  2013-07-08 19:08:58.586 [main] Created socket: /192.168.1.2:5001
INFO  2013-07-08 19:08:58.780 [main] Using the following UUID configured in PMS.conf: 2f829667-1f55-49de-85c6-f0e734551d19
INFO  2013-07-08 19:08:59.032 [main] The server should now appear on your renderer
INFO  2013-07-08 19:09:00.446 [New I/O server worker #1-1] No IP filter specified, access granted to /192.168.1.3
INFO  2013-07-08 19:09:00.450 [pool-7-thread-1] Checking IP: 192.168.1.3 for Unknown renderer
INFO  2013-07-08 19:09:05.521 [pool-7-thread-1] Renderer Unknown renderer found on this address: 192.168.1.3
Last edited by Raptor399 on Fri Jul 12, 2013 7:44 am, edited 1 time in total.
Reason: Edited for code fragments
comradezero
 
Posts: 3
Joined: Mon Jul 08, 2013 11:42 pm

Re: MKV not playing

Postby comradezero » Tue Jul 09, 2013 12:42 am

Just as an FYI, I have looked at this thread:

viewtopic.php?f=6&t=16929

But I posted my own as I have only just installed PSM; it seems that poster upgraded from a previous version. Also, I tried the solutions in that thread and they didn't work for me.
comradezero
 
Posts: 3
Joined: Mon Jul 08, 2013 11:42 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 17 guests