PMS not usable after the first launch

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

PMS not usable after the first launch

Postby HaNNibalHector » Thu Jun 20, 2013 1:21 pm

When I first startup my PC, I am able to open and use PMS on my PS3 w/o issue. However, when I turn off my PS3 and come back in after some time, it no longer appears on my xmb, even if I never shut down PMS. debug.log below. Please help. Thanks.




INFO 2013-06-20 08:17:43.044 [main] Created socket: /192.168.1.10:5001
ERROR 2013-06-20 08:17:43.122 [main] A serious error occurred during PMS init
org.jboss.netty.channel.ChannelException: Failed to bind to: /192.168.1.10:5001
at org.jboss.netty.bootstrap.ServerBootstrap.bind(ServerBootstrap.java:303) ~[pms.jar:1.82.0]
at net.pms.network.HTTPServer.start(HTTPServer.java:125) ~[pms.jar:1.82.0]
at net.pms.PMS.init(PMS.java:491) [pms.jar:1.82.0]
at net.pms.PMS.createInstance(PMS.java:807) [pms.jar:1.82.0]
at net.pms.PMS.main(PMS.java:881) [pms.jar:1.82.0]
Caused by: java.net.BindException: Address already in use: bind
at sun.nio.ch.Net.bind0(Native Method) ~[na:1.7.0_25]
at sun.nio.ch.Net.bind(Unknown Source) ~[na:1.7.0_25]
at sun.nio.ch.Net.bind(Unknown Source) ~[na:1.7.0_25]
at sun.nio.ch.ServerSocketChannelImpl.bind(Unknown Source) ~[na:1.7.0_25]
at sun.nio.ch.ServerSocketAdaptor.bind(Unknown Source) ~[na:1.7.0_25]
at org.jboss.netty.channel.socket.nio.NioServerSocketPipelineSink.bind(NioServerSocketPipelineSink.java:148) ~[pms.jar:1.82.0]
at org.jboss.netty.channel.socket.nio.NioServerSocketPipelineSink.handleServerSocket(NioServerSocketPipelineSink.java:100) ~[pms.jar:1.82.0]
at org.jboss.netty.channel.socket.nio.NioServerSocketPipelineSink.eventSunk(NioServerSocketPipelineSink.java:74) ~[pms.jar:1.82.0]
at org.jboss.netty.channel.Channels.bind(Channels.java:468) ~[pms.jar:1.82.0]
at org.jboss.netty.channel.AbstractChannel.bind(AbstractChannel.java:192) ~[pms.jar:1.82.0]
at org.jboss.netty.bootstrap.ServerBootstrap$Binder.channelOpen(ServerBootstrap.java:348) ~[pms.jar:1.82.0]
at org.jboss.netty.channel.Channels.fireChannelOpen(Channels.java:176) ~[pms.jar:1.82.0]
at org.jboss.netty.channel.socket.nio.NioServerSocketChannel.<init>(NioServerSocketChannel.java:85) ~[pms.jar:1.82.0]
at org.jboss.netty.channel.socket.nio.NioServerSocketChannelFactory.newChannel(NioServerSocketChannelFactory.java:142) ~[pms.jar:1.82.0]
at org.jboss.netty.channel.socket.nio.NioServerSocketChannelFactory.newChannel(NioServerSocketChannelFactory.java:90) ~[pms.jar:1.82.0]
at org.jboss.netty.bootstrap.ServerBootstrap.bind(ServerBootstrap.java:282) ~[pms.jar:1.82.0]
... 4 common frames omitted
HaNNibalHector
 
Posts: 2
Joined: Mon Jun 17, 2013 2:18 am

Re: PMS not usable after the first launch

Postby meskibob » Thu Jun 20, 2013 1:49 pm

I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4772
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 14 guests