PMS disconnects Wifi Card after exactly 1.5hours

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

PMS disconnects Wifi Card after exactly 1.5hours

Postby arthurbrown » Mon Jun 17, 2013 6:25 pm

Hi there,

I'm using PMS 1.52.1 with my PS3. Until now everything has been going perfectly. However, for the last week or so, without any updates, after 1.5hours it disconnects my wireless card and doesn't allow me to reconnect to my network again. Subsequently, I am forced to restart both laptop and ps3 to create another connection.

My wireless card is a centrino advanced-n 6205

I use PMS 1.52.1 because this is the only PMS that I can manage to play .mkv files on my ps3.

I am not sure exactly which information to post here, but I would be more than glad to if somebody pointed out what is needed to resolve this issue.

Kind regards,

edit: I would like to add, that it ALWAYS stops at 1.5hours no matter how large the file I'm playing is.
arthurbrown
 
Posts: 1
Joined: Mon Jun 17, 2013 6:18 pm

Re: PMS disconnects Wifi Card after exactly 1.5hours

Postby meskibob » Mon Jun 17, 2013 7:55 pm

Sounds like an issue with the NIC or the router...
Have you tried updating the NIC drivers and/or the router firmware?
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4768
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 14 guests